Din nou în lupta pentru puncte în Gran Canaria!

Chiar daca Rally Islas Canarias El Corte Ingles, etapa a doua din Intercontinental Rally Challenge, nu era inclusă în programul din 2012, Marco Tempestini şi Dorin Pulpea au decis, după abandonul din Azore, să participe şi în această etapă.

Din nou în lupta pentru puncte în Gran Canaria! Din nou în lupta pentru puncte în Gran Canaria!

După abandonul din Rallye Sata Acores în Portugalia, Marco Tempestini şi Dorin Pulpea au decis să includă in programul pe 2012 si participarea în Rally Islas Canarias El Corte Ingles. Etapa a doua din calendarul Intercontinental Rally Challenge se va desfăsşra pe asfalt, iar obiectivul echipajului Napoca Rally Academy a rămas acelaşi. "Anul acesta ne-am propus să terminăm pe podium in IRC Production Cup. În Portugalia am fost aproape de o clasare pe podium, dar din păcate am abandonat. Pentru a ne păstra şansele, am decis să includem în program si etapa din Gran Canaria", a spus Marco Tempestini, înaintea plecării din România.

Inclusă în calendarul IRC în 2010, etapa din acest an a suferit câteva modificări esenţiale. În afara renunţării la specialele de noapte, traseul raliului este mai lung acum cu 50 kilometri de proba specială. Rally Islas Canarias El Corte Ingles are cartierul general în Las Palmas, Grand Canaria. Startul în raliu se va da vineri, 16 martie, la ora locală 7:00 am. În total, in program au fost incluse 15 probe speciale cu o lungime totală de 240,92 kilometri. "Este un raliu complet diferit de cele din acest sezon. Vom pleca de la setările pe asfalt din Monte Carlo şi cred că după recunoaşteri şi shakedown vom alege cele mai bune soluţii. Dacă vom reuşi să ne intrăm la fel de repede în ritm ca în Azore, sunt sigur că putem obţine un rezultat bun. Desigur dacă reuşim să şi terminăm această etapă. Chiar dacă temperaturile dintre Gran Canaria şi Braşov sunt total diferite, ne folosim de această etapă şi pentru pregătirea primului raliu din Campionatul Naţţional", a mai spus Marco Tempestini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.