Dusterul de 850CP revine la Pikes Peak!

Autor: Adrian Mihălţianu 10 iun. 2012 Raliuri

Dacia revine în celebra cursa de la Pikes Peak, Jean-Philippe Dayraut începând deja testele cu Dusterul de 850CP special preparat pentru această cursă.

Dayraut a speriat americanii anul trecut prin rapiditatea sa

Conform comentariile asociate primelor imagini oficiale de la Pikes Peak International Hill Climb, Dusterul lui Dayraut s-a comportat exemplar in primele sesiuni de teste. Nu avem încă mai multe informaţii privind motorizarea de anul acesta sau modificările făcute de echipa lui Dayraut la maşină, tot ce ştim este că francezul, care a reuşit un surprinzător loc 3 la prima sa participare la Pikes Peak de anul trecut, doreşte ca de data aceasta să câştige.

Normal, între Dusterul VIP Challenge şi Dusterul de serie nu există vreo altă legătură în afara denumirii şi a liniei generale a caroseriei (plus câteva piese de la interior), însă fix la fel se întâmplă cu toate celelalte maşini introduse în cursa de la Pikes Peak.

Ce înseamnă această cursă, vedeţi în clipul video care ne arată cât de tare a mers Dayraut anul trecut.

În galeria foto puteţi vedea şi cum arată Dusterul lui Dayraut de aproape. Revenim cu imagini oficiale din cursa de anul acesta, care se va desfăşura pe 8 iulie 2012.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide