Echipaj românesc în IRC

Marco Tempestini şi Dorin Pulpea s-au înscris la etapa cu numărul opt din IRC. Echipajul Napoca Rally Acadamy va concura astfel în Rali Vinho da Madeira.

Echipaj românesc în IRC Echipaj românesc în IRC

Echipajul Napoca Rally Academy, Tempesta/Dorin Pulpea, va lua startul în a 8-a etapă din Intercontinental Rally Challenge, care se va desfăşura în perioada 5-7 august pe insula portugheza Madeira. Participarea la Rali Vinho da Madeira se doreşte a fi un premiu de consolare după cele trei abandonuri din Campionatul Naţional de Raliuri al României, mai ales că anularea Hebros Rally, etapa bulgara a FIA European Rally Cup (East), a creat o pauză de mai bine de o lună în agenda celor doi. În aceste condiţii, Tempesta i-a propus lui Dorin un concediu activ:

"Hebros Rally s-a anulat şi următoarea etapă a Cupei Europei de Est va avea loc după Raliul Ţara Bârsei. Pentru că în competiţiile externe ne-a mers mult mai bine decât în campionatul intern şi pentru ca nu am dorit să stăm tot concediul cu această senzaţie inconfortabila determinată de trei abandonuri consecutive, ne-am înscris la Rally Madeira. Vom face astfel un pic de plaja şi un pic de IRC. Nu am mai concurat niciodată într-o etapă a Intercontinental Rally Challenge, aşa că va fi ceva deosebit, mai ales că Rali Vinho da Madeira este cel mai tehnic asfalt şi unul dintre cele mai frumoase raliuri din Europa", a declarat Tempesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.