Echipaj românesc în IRC

Marco Tempestini şi Dorin Pulpea s-au înscris la etapa cu numărul opt din IRC. Echipajul Napoca Rally Acadamy va concura astfel în Rali Vinho da Madeira.

Echipaj românesc în IRC Echipaj românesc în IRC

EchipajulNapoca Rally Academy, Tempesta/Dorin Pulpea, va lua startul în a8-a etapă din Intercontinental Rally Challenge, care se vadesfăşura în perioada 5-7 august pe insula portughezaMadeira. Participarea la Rali Vinho da Madeira se doreştea fi un premiu de consolare după cele trei abandonuri dinCampionatul Naţional de Raliuri al României, mai ales că anulareaHebros Rally, etapa bulgara a FIA European Rally Cup (East), acreat o pauză de mai bine de o lună în agenda celor doi. În acestecondiţii, Tempesta i-a propus lui Dorin un concediu activ:

"Hebros Rally s-a anulat şi următoarea etapă a Cupei Europei deEst va avea loc după Raliul Ţara Bârsei. Pentru că în competiţiileexterne ne-a mers mult mai bine decât în campionatul intern şipentru ca nu am dorit să stăm tot concediul cu această senzaţieinconfortabila determinată de trei abandonuri consecutive, ne-amînscris la Rally Madeira. Vom face astfel un pic de plaja şi un picde IRC. Nu am mai concurat niciodată într-o etapă aIntercontinental Rally Challenge, aşa că va fi ceva deosebit, maiales că Rali Vinho da Madeira este cel mai tehnic asfalt şiunul dintre cele mai frumoase raliuri din Europa", adeclarat Tempesta.