Echipajul românesc urcă pe podium în IRC!

Autor: Berti Panaiot 21 mart. 2012 Raliuri

Abandonul din Azore a fost uitat rapid de Marco Tempestini şi Dorin Pulpea. Echipajul Napoca Rally Academy a inclus şi Rally Islas Canarias El Corte Ingles în programul din 2012, iar după cei peste 240 kilometri de probă specială au urcat pe podium in IRC Production Cup. Prima zi din Rally Islas Canarias El Corte Ingles, etapa a doua din calendarul IRC, a început bine, dar s-a terminat prost. „A fost o zi foarte lunga si din pacate franele noastre au cedat. Au fost multe portiuni in coborare si din aceasta cauza, pe ultima bucla a zilei, au aparut problemele. Toată munca noastră s-a irosit într-o clipă şi am pierdut prima poziţie. Nu cred că este posibil să mai recuperăm timpul pierdut, dar vom face totul ca să terminăm această etapă”, a spus Tempestini, la finalul primei zile din Rally Islas Canarias El Corte Ingles.

Pe ultimele şase probe speciale din ziua a doua, cu o lungime totală de peste 100 kilometri, Marco Tempestini şi Robert Consani, rivalul său în lupta pentru prima poziţie în IRC Production Cup, şi-au împărţit în mod egal victoriile de probă specială la această grupă.

În urma rezultatului din Rally Islas Canarias El Corte Ingles, Marco Tempestini l-a egalat pe portughezul Sergio Silva şi se afla pe poziţia a treia. În faŢa celor doi se afla Ricardo Moura şi Robert Consani, ambii cu 25 de puncte. Următoarea etapă din programul echipajului românesc în IRC este Canon Mecsek Rallye, în Ungaria, programat în perioada 2 – 3 iunie. „Următoarele două etape, Irlanda şi Turul Corsicii, nu au fost incluse în programul nostru la începutul sezonului, dar sunt şanse să luam totuşi startul în Turul Corsicii şi apoi, desigur, în Ungaria conform programului. Până atunci ne concentrăm însă pe întrecerea internă”, a spus si Dorin Pulpea, copilotul echipajului Napoca Rally Academy.

CLASAMENT IRC PRODUCTION CUP (dupa Rally Islas Canarias El Corte Ingles):

1 Robert Consani (Franta) 25p
= Ricardo Moura (Portugalia) 25p
3 Sérgio Silva (Portugalia) 18p
= Marco Tempestini (Romania) 18p
5 Ruben Rodrigues (Portugalia) 15p
6 Miguel Barbosa (Portugalia) 12p
7 Luis Rego (Portugalia) 10p
8 Ricardo Carmo (Portugalia) 8p
9 Luís Pimentel (Portugalia) 6p

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide