François Delecour, campionul CNR, face reclamă României la raliul de la Monte Carlo

Autor: Adrian Mihălţianu 22 ian. 2015 Raliuri
François Delecour, campionul CNR, face reclamă României la raliul de la Monte Carlo

Poate un francez să promoveze România în Franţa şi restul Europei mai bine decât am reuşi oricare dintre noi să o facem? Desigur, dacă francezul în cauză este François Delecour, triplu campion naţional de raliuri în România, dar cu un bogat palmares în campionatul mondial de raliuri WRC (de două ori câştigător la Monte Carlo, câştigător al raliului Portugaliei şi al Rallye de France-Alsace, 19 podiumuri şi 214 etape câştigate).

Acesta va participa la Raliul de la Monte Carlo cu un Porsche 997 R-GT îmbrăcat în culorile naţionale, cu mesajul cât se poate de clar: Visit Romania.

Delecour vine la Monte Carlo ca parte a participării sale în nou-inventata cupă FIA R-GT, dedicată GT-urilor din WRC şi ERC. „E o oportunitate fantastică să pilotez în cupa R-GT Cup”, le-a spus Delecour celor de la AUTOSPORT. Din păcate, asta înseamnă şi că nu îl vom mai vedea pe francez în cadrul CNR 2015, în afara unor curse speciale, cum ar fi cea de la Braşov, din martie, unde a promis că va veni chiar cu acest Porsche.

După Monte Carlo, vor urma şi Raliul Ypres, Raliul Germaniei, Rallye du Valais şi Turul Corsicii – în toate aceste raliuri, Delecour participând datorită sponsorilor Visit Romania şi Michelin.

Având în vedere palmaresul impresionant al francezului, ne putem aştepta la o figură frumoasă la Monte Carlo, dar şi în noua cupă R-GT. Citiţi mai multe despre ce a declarat Delecour, pe Autorally.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide