Maradona - copilotul lui Sebastien Loeb

Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian, a fost copilotul lui Sebastien Loeb pentru o zi, înaintea startului în Raliul Argentinei, etapa a 4-a din WRC.

Maradona - copilotul lui Sebastien Loeb Maradona - copilotul lui Sebastien Loeb
Maradona - copilotul lui Sebastien LoebMaradona i-a impresionat pe cei din echipă cu trucurile sale cu mingea, după care Sebastien Loeb i-a dezvăluit secretele modelului Citroen C4 WRC. Fostul fotbalist a urcat pe scaunul din dreapta şi a fost copilotul lui Sebastien Loeb, campionul mondial en-titre, la testele programate înaintea startului în Raliul Argentinei.

"Mi-a spus de la început că pot să stau liniştit şi că pot să am încredere în el. A fost o experienţă senzaţională. Auzisem că este un pilot foarte bun. Acum ştiu că este unul fantastic”
, a spus Maradona, după 4 kilometri parcurşi în dreapta lui Sebastien Loeb.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.