Maşina oficială a Raliului Sibiului este Citroen C-Crosser

Citroen România este şi anul acesta unul dintre partenerii principali ai Raliului Sibiului, primul raliu pe macadam din calendarul 2010, programat în perioada 15-18 iulie.

Maşina oficială a Raliului Sibiului este Citroen C-Crosser Maşina oficială a Raliului Sibiului este Citroen C-Crosser

Citroen România va susţine echipa de organizare a Raliului Sibiului, punându-i la dispoziţie o flotă de maşini ce include şi modelul C-Crosser. Primul SUV din gama Citroen va deschide pentru al treilea an consecutiv probele celei mai dure şi mai spectaculoase etape pe macadam din Campionatul de Raliuri al României, fiind maşina oficială a competiţiei inclusă anul acesta şi în calendarul etapelor eveniment din Intercontinental Rally Challenge (IRC).


"Implicarea noastra în ediţiile din 2008 şi 2009 ale etapei de la Sibiu s-a dovedit a fi un adevărat succes şi suntem încântaţi că putem susţine echipa de organizare şi anul acesta. La nivel mondial, Citroen este un jucător foarte important în lumea sporturilor cu motor, dovada fiind şi cele şase titluri la piloţi şi cinci titluri la constructori câştigate în WRC," a spus Didier Gerard, directorul Citroen România.


Pentru a face faţă condiţiilor dure de la Sibiu, cele patru maşini Citroen C-Crosser care vor fi folosite de directorul cursei şi echipa de organizare vor fi echipate cu pneuri BF Goodrich All Terrain. Aceste anvelope, concepute pentru a rula atât pe asfalt cât şi în off-road, se adaptează perfect nevoilor de mişcare ale oficialilor raliului, datorită profilului adânc şi fragmentat şi a constituţiei solide, rezistente la agresiuni. În total cele patru maşini Citroen C-Crosser vor parcurge 428,4 kilometri dintre care aproape 150 kilometri pe cel mai dur macadam din Campionatul Naţional de Raliuri.


Parteneriatul cu organizatorii Raliului Sibiului este doar unul dintre modurile prin care Citroen susţine sportul cu motor din România. Începând de anul trecut, în ţara noastră este organizat Citroen Racing Trophy, competiţie dedicată piloţilor ce concurează cu modele C2 R2 si C2 R2 Max. În cadrul Citroen Racing Trophy se oferă cele mai mari premii în bani din cadrul competiţiei interne, Raliul Sibiului fiind şi el inclus în acest trofeu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.