Mitsubishi Lancer EVO X Racer

Mitsubishi pregăteşte o revenire în forţă în raliuri prin modelul Mitsubishi Lancer EVO X special preparat pentru macadam. Reîntoarcere se va face însă doar în Campionatul Britanic de Raliuri, proiectul fiiind în derulare de către Mitsubishi Marea Britanie.

Mitsubishi Lancer EVO X Racer Mitsubishi Lancer EVO X Racer

Mitsubishi Lancer EVO X  Racer este dezvoltat de Mitsubishi Marea Britanie împreună cu specialiştii de la ADR Motorsport, aceeaşi care se ocupă de prepararea modelelor EVO IX din Campionatul de Raliuri Britanic. Se preconizează că acesta va dezvolta în jur de 400 CP şi se va păstra tracţiunea integrală de serie.

De asemenea, Mitsubishi urmăreşte organizarea unei competiţii monomarcă, special pentru acest model, sperând să atragă destul echipe care să adopte acest material de concurs. La volanul modelului de curse şi-ar putea face apariţia chiar managerul Ralliart, Paul Brigden, fost pilot în British Touring Car Championship.

Modelul competiţional Mitsubishi Lancer Evo X Racer va fi expus la Silverstone în zilele de 20 şi 21 septembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.