Petter Solberg are un nou copilot

Chris Patterson este noul copilot al lui Petter Solberg. Britanicul a debutat în raliuri în 1998 şi a concurat alături de nume celebre ca Nasser Al-Attiyah şi Kris Meeke.

Petter Solberg are un nou copilot Petter Solberg are un nou copilot

Cris Patterson este britanic, are 41 de ani şi este înlumea raliurilor din 1998. Este de cinci ori campion încampionatul Orientului-Mijlociu şi campion PWRC în 2006. A fostalături de nume cu rezonanţă ca Kris Meeke, Alister McRae, NiallMcShea şi Gwyndaf Evans. Alături de acesta din urmă concurează înacest moment în Campionatul Britanic de Raliuri. Patterson i-a fostcopilot şi lui Colin McRae în timpul testelor efectuate deregretatul pilot scoţian pentru Ford.

"Sunt foarte fericit cu noul meu copilot. Sunt încrezător că nevon înţelege bine în maşină. Am efectuat un test foarte dur încondiţii de raliu şi Chris s-a descurcat admirabil. Are o lungăexperienţă în cariera de copilot şi acest lucru ne va ajuta peamândoi în Raliul Bulgariei, prima etapa pe care o vom efectuaîmpreună", a spus Petter Solberg.

"Ştiu că va fi dificil să îl înlocuiesc pe Phil Mills, dar dupăce Petter mi-a făcut oferta ştiam că nu pot să refuz. Sunt copilotde 12 ani şi sper ca experienţa mea să mă ajute . Sunt pregătit110% pentru următorul raliu", a completat Chris Patterson.

Noul echipaj va începe munca în Raliul Bulgariei între 8şi 11 iulie.