Petter Solberg are un nou copilot

Chris Patterson este noul copilot al lui Petter Solberg. Britanicul a debutat în raliuri în 1998 şi a concurat alături de nume celebre ca Nasser Al-Attiyah şi Kris Meeke.

Petter Solberg are un nou copilot Petter Solberg are un nou copilot

Cris Patterson este britanic, are 41 de ani şi este în lumea raliurilor din 1998. Este de cinci ori campion în campionatul Orientului-Mijlociu şi campion PWRC în 2006. A fost alături de nume cu rezonanţă ca Kris Meeke, Alister McRae, Niall McShea şi Gwyndaf Evans. Alături de acesta din urmă concurează în acest moment în Campionatul Britanic de Raliuri. Patterson i-a fost copilot şi lui Colin McRae în timpul testelor efectuate de regretatul pilot scoţian pentru Ford.

"Sunt foarte fericit cu noul meu copilot. Sunt încrezător că ne von înţelege bine în maşină. Am efectuat un test foarte dur în condiţii de raliu şi Chris s-a descurcat admirabil. Are o lungă experienţă în cariera de copilot şi acest lucru ne va ajuta pe amândoi în Raliul Bulgariei, prima etapa pe care o vom efectua împreună", a spus Petter Solberg.

"Ştiu că va fi dificil să îl înlocuiesc pe Phil Mills, dar după ce Petter mi-a făcut oferta ştiam că nu pot să refuz. Sunt copilot de 12 ani şi sper ca experienţa mea să mă ajute . Sunt pregătit 110% pentru următorul raliu", a completat Chris Patterson.

Noul echipaj va începe munca în Raliul Bulgariei între 8 şi 11 iulie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.