Pilot de raliu rămâne fără volan. Îşi continuă cursa. VIDEO

Ce poate face un pilot de raliu dacă rămâne fără volan, tocmai în timpul unei manevre la viteză mică? Pilotul de mai jos, din Polonia, a luat o decizie suprinzătoare, dar uşor de înţeles...

Pilot de raliu rămâne fără volan. Îşi continuă cursa. VIDEO Pilot de raliu rămâne fără volan. Îşi continuă cursa. VIDEO

Vii în mare viteză spre o şicană, frânezi, o abordezi la viteză mică şi te pregăteşti să porneşti din nou în trombă. Numai că rămâi cu volanul în mână şi e imposibil să-l ataşezi la loc. Ce faci?

Pilotul polonez de mai jos n-a stat mult pe gânduri şi şi-a continuat cursa. Aşa au făcut înaintea lui mulţi alţii, de la Colin McRae la Sebastien Loeb. Respect!

Ah, şi să nu uităm de Tommi Mäkinen, care a continuat fără o roată... :D

via Carscoops

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.