Primul pilot MINI în WRC

Kris Meeke este primul pilot care a semnat cu Mini pentru a concura în Campionatul Mondial de Raliuri.

Primul pilot MINI în WRC Primul pilot MINI în WRC

Kris MeekePilotul britanic Kris Meeke este primul pilot din echipa oficială Mini ce va concura din 2011 în WRC.
Ştirea nu a fost încă confirmată oficial de către Prodrive, dar conform revistei britanice Autosport acest lucru urmează a fi făcut în următoarele zile.

"Contractul cu Kris Meeke este semnat iar David Richards, boss-ul Prodrive, este foarte încântat că va avea un pilot britanic în echipa Mini", a precizat sursa Autosport.
Meeke nu a dorit să comenteze, spunând doar că principalul său obiectiv este de a câştiga raliuri cu Peugeot în IRC.
Actuala sa echipă, Peugeot UK, a contactat deja o serie de piloţi pentru a îl înlocui pe Kris Meeke în programul de IRC pentru sezonul viitor.
De asemenea, dublul campion Marcus Gronholm va testa noul Mini Countryman WRC pentru prima dată în Portugalia săptămâna viitoare. După acest test, Gronholm va lua o decizie dacă va reveni în WRC alături de Mini.
Fostul campion de juniori, suedezul PG Andersson are şi el o ofertă din partea celor de la Mini de a se alătura noii echipe din 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.