Raliul Sibiului începe joi

Ediţia din 2011 a Raliului Sibiului se anunţă spectaculoasă: 53 de echipaje înscrise, două probe speciale de noapte şi suprafaţă mixtă, macadam şi asfalt.

Raliul Sibiului începe joi Raliul Sibiului începe joi

Raliul Sibiului va începe joi, 7 iulie, la ora 20:00, cu startul festiv, când cele 53 de echipaje înscrise vor invada Piaţa Mare a oraşului. La startul ediţiei din acest an se vor afla piloţi din Italia, Franţa, Bulgaria, Ungaria şi România, invitaţii speciali fiind italianul Simone Campedelli, care va lua startul cu un Citroën DS3 R3, şi francezul Francois Delecour, care va lua startul cu o maşina Dacia Logan.

"Când spui "Sibiu", de cele mai multe ori gândul te duce la frumuseţea unui centru istoric bine conservat şi pus în valoare, la instituţii culturale cu tradiţie şi evenimente culturale valoroase, la istoria unui oraş vechi, dar tânăr în acelaşi timp. Evident, toate aceste aspecte au devenit o etichetă a Sibiului şi ne bucurăm că am reuşit să creem pentru Sibiu brandul pe care îl merită şi care îi valorifica trecutul şi experienţa. Iata însă că oraşul nostru reuşeşte să se remarce şi prin intermediul sportului, Raliul Sibiului fiind deja cotat ca un eveniment atractiv, datorită atmosferei concursului şi datorită eforturilor organizatorilor. Doresc mult succes tuturor participanţilor, organizatorilor şi tututor celor implicaţi în a "pune pe roate" Raliul Sibiului", a spus Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu.

Ultimele teste pentru echipajele înscrise în Raliul Sibiului sunt programate joi, 7 iulie, între orele 13:30 - 16:00, pe traseul amenajat la Monumentul Guşteriţa. Tot joi, începând cu ora 20:00, toate maşinile de curse vor ajunge în Piaţa Mare a oraşului, pentru startul festiv. "Avem un număr foarte mare de echipaje înscrise, iar faptul că la startul raliului, pe lângă piloţii din competiţia internă, se afla Simone Campedelli şi Francois Delecour ne onoreaza şi ne obligă în acelaşi timp. Sunt sigur că vom avea parte de un spectacol total pe probele speciale şi m-aş bucura să fie cât mai mulţi spectatori prezenţi la raliu", a spus Sorin Itu, organizatorul raliului.

Raliul Sibiului 2011 este etapa a cincea din Campionatul National de Raliuri Dunlop şi se desfăşoara sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.