Raliul Sibiului Pirelli 2008

Autor: Dan Vache acum 12 ani Raliuri

La Raliul Sibiului Pirelli pe lista de start se află şi echipajul austriac Markus Benes/Norbert Wannenmacher care va concura pentru prima oară în România.

Markus Benes, 34 de ani, şi-a început cariera în raliuri acum şapte ani în 2001. Austriacul a debutat pe Opel, a trecut pe Audi Quattro, Mazda 323 BG şi GTR. Din 2003, Markis Benes îl are în dreapta pe Norbert Wannenmacher cu care a şi devenit vicecampion, în 2005, în „Austrian Rallye Challenge”.

După acest succes au concurat cu un Mitsubishi Lancer EVO VI preparat de Stohl Racing terminând de mai multe ori pe podium în cursele la care au participat. În urma parteneriatului cu compania Grohe cei doi au schimbat vechiul Mitsubishi cu un Subaru Impreza WRX STI 2008 Type SR.

În 2008, echipajul Markus Benes/Norbert Wannenmache a luat startul şi în Raliul Suediei, etapa din Campionatul Mondial de Raliuri. „Vrem ca la Sibiu să ne acomodăm mai mult cu modelul Subaru Impreza STI 2008 preparat de Stohl Racing. Testele sunt utile, dar nimic nu se compară cu un raliu adevărat”, a completat Markus Benes.

Citește și...


Comentarii
Inchide