Raliul Sibiului Pirelli 2008

Raliul Sibiului Pirelli 2008, programat între 17 – 19 iulie, este etapa cu cele mai multe echipaje străine pe lista de start. În afara lui Jarkko Miettinen şi a lui Szabo Gergo, la Sibiu va lua startul şi austriacul Markus Benes.

Raliul Sibiului Pirelli 2008 Raliul Sibiului Pirelli 2008

La Raliul Sibiului Pirelli pe lista de start se află şi echipajul austriac Markus Benes/Norbert Wannenmacher care va concura pentru prima oară în România.

Markus Benes, 34 de ani, şi-a început cariera în raliuri acum şapte ani în 2001. Austriacul a debutat pe Opel, a trecut pe Audi Quattro, Mazda 323 BG şi GTR. Din 2003, Markis Benes îl are în dreapta pe Norbert Wannenmacher cu care a şi devenit vicecampion, în 2005, în „Austrian Rallye Challenge”.

După acest succes au concurat cu un Mitsubishi Lancer EVO VI preparat de Stohl Racing terminând de mai multe ori pe podium în cursele la care au participat. În urma parteneriatului cu compania Grohe cei doi au schimbat vechiul Mitsubishi cu un Subaru Impreza WRX STI 2008 Type SR.

În 2008, echipajul Markus Benes/Norbert Wannenmache a luat startul şi în Raliul Suediei, etapa din Campionatul Mondial de Raliuri. „Vrem ca la Sibiu să ne acomodăm mai mult cu modelul Subaru Impreza STI 2008 preparat de Stohl Racing. Testele sunt utile, dar nimic nu se compară cu un raliu adevărat”, a completat Markus Benes.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.