Raliul Sibiului Pirelli 2008 – Etapa a V-a

Raliul Sibiului Pirelli va începe anul acesta joi 17 iulie, cu startul festiv programat în Piaţa Mare a oraşului. Lupta pentru victorie se va da însă în zilele de vineri şi sâmbătă pe cei 161,5 km de probă specială pe macadam.

Raliul Sibiului Pirelli 2008 – Etapa a V-a Raliul Sibiului Pirelli 2008 – Etapa a V-a

Raliul Sibiului - Bogdan Marisca11 probe speciale, 161,5 kilometri pe macadam. Aşa arată pe hârtie Raliul Sibiului Pirelli, programat în perioada 17 – 19 iulie, prima etapă de macadam din sezonul 2008. Etapa a cincea din calendarul competiţional al Campionatului de Raliuri Dunlop are 7 speciale distincte, o premieră în acest sezon.

La startul ediţiei din acest an a Raliului Sibiului Pirelli se vor afla şi cei trei piloţi care beneficiază de sprijinul Pirelli România. „În mod oficial, în 2008, Pirelli Tyres Romania sponsorizează doi dintre cei mai consacraţi piloţi de raliuri: Bogdan Marişca şi Marco Tempestini  cât şi un pilot cu un potenţial deosebit: Alexandru Filip” a spus Enrico Malerba, CEO Pirelli Tyres Romania.

Alexandru FilipPrima  probă specială din Raliul Sibiului, celebra Santa, este programată vineri, 18 iulie, de la ora 15:45. În acest an, din motive legate de siguranţă, nu va mai exista nicio probă de noapte, cea de-a doua trecere pe speciala Santa fiind programată la ora 18:00. Prima zi a raliului se încheie cu super speciala de pe terenul de rally cross. Startul în această probă se va da la ora 19:00.

Startul în prima probă de sâmbătă, 19 iulie, se va da la ora 10:00. În plus, în parcul de service, amplasat lângă Sala Sporturilor Transilvania, va fi instalat şi motor home-ul Pirelli folosit de producătorul de pneuri şi în Campionatul Mondial de Raliuri. „Principala noutate este specială Cheile Cibinului care va fi parcursă, în premieră, la vale. În plus, am reintrodus în program şi proba Crint, iar speciala Gatu Berbecului are aproape 27 km acum.”, a spus Sorin Itu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.