Record de participanţi la Raliul Aradului

Raliul Aradului, etapa a 7-a din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, a strâns un număr record de participanţi. Pe lista de înscrieri sunt 72 de piloţi, dintre care 34 de piloţi din Ungaria.

Record de participanţi la Raliul Aradului Record de participanţi la Raliul Aradului

38 de piloţi români şi 34 de piloţi maghiari. Aşa arată lista de start pentru Raliul Aradului, etapa a 7-a din Campionatul Naţional de Raliuri, cu aproape două săptămâni înaintea startului oficial. "Am încercat pe tot parcursul acestui an să-i conving pe piloţii din Ungaria să vină la Arad pentru acest raliu. Până la urmă am reuşit şi sper că în 2011 acest raliu să conteze atât în campionatul nostru, cât şi în campionatul Ungariei", a spus Mihai Leu, organizatorul acestei etape. Chiar dacă înscrierile oficiale s-au încheiat, lista de start ramâne în continuare deschisă, orice echipaj putând să se înscrie la această etapă plătind o taxă suplimentară.

Programata în perioada 17-18 septembrie, pe specialele de macadam din judeţul Arad, etapa a 7-a din Campionatul Naţional de Raliuri are o lungime totală de 415,95 kilometri, dintre care 115,8 kilometri împarţiţi în 11 probe speciale. "Am adus foarte multe lucruri noi în această etapă în comparaţie cu prima ediţie şi sunt sigur că toţi piloţi vor aprecia noua configuraţie a raliului. Aş vrea să mulţumesc tuturor autorităţilor locale care s-au implicat în sprijinirea acestui proiect", a continuat Mihai Leu.

Singura probă care nu se va desfaşura pe macadam este super speciala, programată vineri 17 septembrie de la ora 19:00, care se va desfăşura pe circuitul de karting din Arad. "Circuitul de karting este unul foarte cunoscut în oraş şi aici s-a desfăşurat, printre altele, şi o etapă din Campionatul Mondial de Supermoto. Sunt sigur că vom avea parte de un spectacol total pe această probă şi sper să atragem cât mai mulţi spectatori", a mai spus Mihai Leu, organizatorul Raliului Aradului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.