Record de participanţi la Raliul Aradului

Raliul Aradului, etapa a 7-a din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, a strâns un număr record de participanţi. Pe lista de înscrieri sunt 72 de piloţi, dintre care 34 de piloţi din Ungaria.

Record de participanţi la Raliul Aradului Record de participanţi la Raliul Aradului

38 de piloţi români şi 34 de piloţi maghiari. Aşa aratălista de start pentru Raliul Aradului, etapa a 7-a dinCampionatul Naţional de Raliuri, cu aproape două săptămâni înainteastartului oficial. "Am încercat pe tot parcursul acestui an să-iconving pe piloţii din Ungaria să vină la Arad pentru acest raliu.Până la urmă am reuşit şi sper că în 2011 acest raliu să contezeatât în campionatul nostru, cât şi în campionatul Ungariei", a spusMihai Leu, organizatorul acestei etape. Chiar dacă înscrierileoficiale s-au încheiat, lista de start ramâne în continuaredeschisă, orice echipaj putând să se înscrie la această etapăplătind o taxă suplimentară.

Programata în perioada 17-18 septembrie, pe specialele demacadam din judeţul Arad, etapa a 7-a din Campionatul Naţional deRaliuri are o lungime totală de 415,95 kilometri, dintre care 115,8kilometri împarţiţi în 11 probe speciale. "Am adus foarte multelucruri noi în această etapă în comparaţie cu prima ediţie şi suntsigur că toţi piloţi vor aprecia noua configuraţie a raliului. Aşvrea să mulţumesc tuturor autorităţilor locale care s-au implicatîn sprijinirea acestui proiect", a continuat Mihai Leu.

Singura probă care nu se va desfaşura pe macadam estesuper speciala, programată vineri 17 septembrie de la ora19:00, care se va desfăşura pe circuitul de karting dinArad. "Circuitul de karting este unul foarte cunoscut în oraş şiaici s-a desfăşurat, printre altele, şi o etapă din CampionatulMondial de Supermoto. Sunt sigur că vom avea parte de un spectacoltotal pe această probă şi sper să atragem cât mai mulţispectatori", a mai spus Mihai Leu, organizatorul RaliuluiAradului.