Seabastian Loeb spre Formula 1

Autor: Cosmin Iordache 11 dec. 2008 Raliuri
Seabastian Loeb spre Formula 1

Această rezoluţie a legendei din WRC, Sebastien Loeb, a venit în urma testelor pe care pilotul din Mondialul de Raliuri le-a întreprins în compania team-ului de Formula 1 Red Bull, echipă ce are în comun acelaşi sponsor ca şi echipa pentru care Loeb pilotează zi de zi.

Chiar mai mult decât atât, Sebastien Leob a impresionat asistenţa, alergând cot la cot cu piloţii profesionişti pe circuitul de la Barcelona, în cadrul testelor oficiale ale monoposturilor pentru anul viitor. Un impediment, în a-şi împlini visul pentru Loeb este vârsta, el având în prezent 34 de ani. Deci în 2010 va avea 36 de ani, ceea ce îl va face un debutant veteran.

Totuşi, pilotul francez declară că nu se consideră prea bătrân pentru a îşi îndeplini visul: " Mental nu mă simt bătrân, vârsta nu este un obstacol pentru mine în a îmi îndeplini acest obiectiv". De asemenea, pilotul s-a arătat nemulţumit de calendarul pe anul viitor în WRC şi o urmă de blazare se simte la cel cae a câştigat de 5 ori titlul în Campionatul Mondial de Raliuri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide