Seabastian Loeb spre Formula 1

Lui Sebastian Leob nu îi mai ajunge macadamul şi intenţionează ca în viitor să dea maşinile de raliu pe monoposturile de Formula 1 începând cu 2010.

Seabastian Loeb spre Formula 1 Seabastian Loeb spre Formula 1

Această rezoluţie a legendei din WRC, Sebastien Loeb, a venit în urma testelor pe care pilotul din Mondialul de Raliuri le-a întreprins în compania team-ului de Formula 1 Red Bull, echipă ce are în comun acelaşi sponsor ca şi echipa pentru care Loeb pilotează zi de zi.

Chiar mai mult decât atât, Sebastien Leob a impresionat asistenţa, alergând cot la cot cu piloţii profesionişti pe circuitul de la Barcelona, în cadrul testelor oficiale ale monoposturilor pentru anul viitor. Un impediment, în a-şi împlini visul pentru Loeb este vârsta, el având în prezent 34 de ani. Deci în 2010 va avea 36 de ani, ceea ce îl va face un debutant veteran.

Totuşi, pilotul francez declară că nu se consideră prea bătrân pentru a îşi îndeplini visul: " Mental nu mă simt bătrân, vârsta nu este un obstacol pentru mine în a îmi îndeplini acest obiectiv". De asemenea, pilotul s-a arătat nemulţumit de calendarul pe anul viitor în WRC şi o urmă de blazare se simte la cel cae a câştigat de 5 ori titlul în Campionatul Mondial de Raliuri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.