Simone Campedelli ia startul la Raliului Sibiului

Simone Campedelli, pilot oficial al echipei Citroën Racing, va lua startul la Raliul Sibiului. Italianul va pilota modelul Citroen DS3 R3.

Simone Campedelli ia startul la Raliului Sibiului Simone Campedelli ia startul la Raliului Sibiului

Echipajul italian Simone Campedelli/ Danilo Fappani a confirmat participarea la cea de-a 11 ediţie a Raliului Sibiului. Simone Campedelli, 25 ani, va lua startul cu un Citroën DS3 R3, o premieră în competiţiile din România. "Simone Campedelli este pilot oficial în echipa DS3 R3 TEAM ITALY şi tocmai de aceea am decis că este cel mai potrivit pentru a lua startul la Raliul Sibiului.", a spus Jean Francois Lienere, responsabilul competiţii clienţi din cadrul echipei Citroën Racing.

Simone Campedelli şi-a început cariera în 2004, iar în acest sezon a câştigat de două ori pe asfalt, în Rally 1000 MIGLIA şi Salento Rally, plus o victorie pe macadam, în Costa Smeralda Rally. "Îmi place să pilotez pe ambele suprafeţe. Am înţeles că Raliul Sibiului se desfaşoara pe o suprafaţă mai casantă, similară cu cea din Grecia, de exemplu. Vom veni pregatiţi cu setarile necesare şi sunt sigur că modelul Citroën DS3 R3 se va comporta foarte bine şi în aceste condiţii", a spus Simone Campedelli.

Echipajul italian Campedelli/ Fappani va lua startul la Raliul Sibiului

Cu ocazia participării în România, echipajul italian va promova Sibiul, emblema oraşului fiind amplasată pe plafonul modelului Citroën DS3 R3.

Raliul Sibiului începe joi 7 iulie, la ora 20:00, cu startul festiv din Piaţa Mare a oraşului, vineri fiind programate primele 5 probe speciale cu începere de la ora 16:30. Sâmbătă, în ultima zi a raliului, sunt programate încă 6 probe speciale. "Sunt foarte bucuros că impreună cu partenerul nostru, Citroën România, am reuşit să aducem un echipaj italian la Sibiu. Cred că acesta este un punct de atracţie suplimentar pentru ca fanii să vina la Raliul Sibiului. Sunt sigur că şi la etapa din acest an spectacolul va fi unul senzaţional", a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului 2011.

Raliul Sibiului 2011 este etapa a cincea din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop şi se desfăşoara sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.