Tempesta câştigă din nou Cupa Europei de Est

Locul patru obţinut la Novorossiysk Rally of Russia i-a fost suficient pentru a-şi adjudeca trofeul european.

Tempesta câştigă din nou Cupa Europei de Est Tempesta câştigă din nou Cupa Europei de Est
Echipajul Napoca Rally Academy, Tempesta/Dorin Pulpea, a câştigat pentru al doilea an consecutiv FIA European Rally Cup (East). Cei doi au terminat pe locul patru Novorossiysk Rally of Russia, cele 180 de puncte obţinute astfel fiindu-le suficiente pentru a-şi adjudeca Cupa Europei de Est şi în 2010, în condiţiile în care ultima etapă a competiţiei europene, Georgia Rally, a fost anulată.
Aflat pe locul doi la finalul primei zile a Novorossiysk Rally of Russia, Tempesta a început bine ziua de duminică şi, în prima buclă de trei probe speciale, şi-a conservat şi şi-a consolidat poziţia. Dar, o pană de cauciuc suferită pe primii kilometri ai probei speciale numărul 10, îl fac pe pilotul Napoca Rally Academy să piardă două minute şi două poziţii în clasamentul raliului. Locul patru a fost însă suficient pentru ca Tempesta să câştige şi în acest sezon FIA European Rally Cup (East).
"Am făcut pana pe faţă stânga după primul kilometru pe PS 10 şi am decis să nu schimbăm roata, să continuăm, chiar dacă cauciucul s-a dezumflat imediat. A fost alegerea corectă. Am pierdut două minute, am pierdut podiumul, dar puteam pierde mult mai mult. Sunt puţin necăjit că am stricat tradiţia: toate etapele în Cupa Europei de Est le-am terminat pe podium. Şi aici eram pe locul doi, foarte confortabil, dar important este că am terminat acest raliu greu şi, cu cele 180 de puncte, am câştigat din nou FIA European Rally Cup (East). Ne-am îndeplinit obiectivul: aducem şi anul acesta Cupa Europei de Est la Cluj", a spus Tempesta, imediat după festivitatea de premiere a Novorossiysk Rally of Russia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.