1.200 CP pentru Lamborghini Gallardo, de la Dallas Performance

Autor: Tudor Rus 26 sept. 2012 Știri auto

Deşi face parte din categoria supecar-urilor exotice care nu prea mai au nevoie de îmbunătăţiri ale performanţei, acest Lamborghini Gallardo se poate considera norocos. În prealabil, proprietarul său îl dotase cu un kit de tuning de nivelul 1 de la Dallas Performance care îi conferea „taurului” italian o putere de 650 CP cu combustibil cu cifra octanică 93. Puterea creştea însă vertiginos la utilizarea unui combustibil E85 sau VP C16, pentru raliuri.

Probabil plictisit de aceste performanţe şi dorind să scoată mai mult de la maşină, proprietarul a apelat tot la tunerul Dallas Performance pentru un kit de tuning de nivelul 2. În ce constă acesta? Un sistem twin-turbo din componente forjate, care are grijă ca puterea să atingă ameţitoarea cotă de 1.200 CP, ce ar putea prefaţa o confruntare indirectă cu Bugatti Veyron.

Preţul unui asemenea pachet este pe măsura performanţelor, infuzia de putere costând 64.900 de dolari pentru modelele Gallardo fabricate între 2004 şi 2008, şi 67.900 de dolari pentru cele fabricate după 2009.

MAI MULTE IMAGINI CU FIOROSUL ITALIAN PUTEŢI GĂSI ÎN GALERIA FOTO AFERENTĂ ARTICOLULUI

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide