60 de invenţii le-au adus nemţilor premiul (VIDEO)

Autor: Alexandru Banu 10 mai 2017 Știri auto
60 de invenţii le-au adus nemţilor premiul (VIDEO)

Center of Automotive Management şi PricewaterhouseCoppers  le-au dat celor de la Volkswagen premiul pentru Cea mai inovativă marcă de volum. VW a mai primit la Frankfurt încă două premii generale (indiferent de segmentele sau standardul în care inovează) – pentru rezultate în conectivitatea pe care o oferă maşina şi tehnologii pentru condusul autonom în siguranţă.

Conform studiilor celor două entităţi care au acordat premiul, Volkswagen e de departe cel mai inovativ brand de volum cu 60 de inovaţii distincte. Cea mai importantă, deja ca opţiune în echipări şi menţionată la evenimentul de la Frankfurt e Trailer Assist – sistemul prin care maşinile Volkswagen parchează singure cu tot cu remorcă, indiferent de mărimea acesteia şi cu minima intervenţie a conducătorului.

Printre inovaţiile care le-au adus nemţilor premiul pentru conectivitate sunt controlul sistemului multimedia prin gesturi şi aplicaţia prin care poţi deschide din maşină uşa casa, unui curier – de exemplu –, ca să livreze un pachet atunci când tu nu eşti. Aplicaţia poate fi controlată prin unitatea multimedia a maşinii.

Totodată, Volkswagen are inovaţii şi în condusul autonom – sistemul foloseşte informaţii despre maşinile care sunt în unghiul mort. Cu aceste inovaţii şi până la 60 în total, Volkswagen a ieşit prima în clasament dintre 60 de mărci auto analizate de Center of Automotive Management şi PricewaterhouseCoppers.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide