A apărut revista GQ, ediţia iulie-august 2012

Autor: Oraan Mărculescu 18 iun. 2012 Știri auto
A apărut revista GQ, ediţia iulie-august 2012

Tânăra de 25 de ani nu face doar parte dintr-un cuplu sexy – ea şi-a cucerit publicul atât prin apariţiile ca model („Sports Illustrated”, Victoria’s Secret), cât şi prin cele pe marele ecran („Nevastă de împrumut”, „Battleship”). O altă apariţie demnă de admiraţie este Delia Tudose, muza fotografului Vali Bărbulescu. Ea primeşte titlul de „GQ Girl” a ediţiei estivale, din motive pe care sigur le veţi observa în pictorialul realizat chiar de Bărbulescu.

Revista GQ este pe piaţă începând de astăzi, 18 iunie.

La secţiunea „GQ Icon”, o figură inedită: Dumitru Dorin Prunariu, primul – şi, până la ora închiderii ediţiei, singurul astronaut român care a zburat în spaţiul cosmic. Anul acesta, Prunariu va împlini 60 de ani, însă, de fapt, eroii nu au niciodată vârstă… Numărul acesta abordează într-un mod diferit şi literatura română contemporană, aducându-i pe şapte dintre scriitorii cu un mare succes actual în paginile glossy. Articolul GQ îi prezintă pe Marius Chivu, Vasile Ernu, Filip Florian, Matei Florian, Lucian Dan Teodorovici, Dan Lungu şi Cătălin Dorian Florescu aşa cum nu îi găsim pe coperta cărţilor scrise de ei: aflăm şi cum şi-au câştigat succesul, dar şi cum le place să trăiască.

V-aţi dorit să ştiţi cum se nasc accesoriile Casei Regale? Puteţi descoperi în articolul „Manufactura luxului”, care îl surprinde pe Dan Coma în atelierul său, acolo unde creează accesorii din piele şi unde a colecţionat, de-a lungul timpului, obiecte de artă dintre cele mai interesante şi rare. Un alt artizan aparte este Matthias Buttet, super-expertul orologer care a descifrat tainele Antikythera – un mecanism uimitor, vechi de peste 2.000 de ani – şi care a acordat GQ România un interviu în exclusivitate.

Nu în ultimul rând, în această ediţie găsiţi peste 60 de pagini de modă, tendinţe, shopping şi ghiduri de stil. Printre acestea: un editorial având ca temă Jocurile Olimpice, care prezintă colecţiile celor mai importante case de modă şi branduri în domeniu, dar şi un pictorial unde protagonişti sunt câţiva dintre componenţii echipei naţionale de polo a României, care ne vor reprezenta în august la Londra.

În plus: autoturisme, gadgeturi, restaurante up-market, ceasuri şi vinuri în ediţii limitate, fitness & sporturi extreme, „Discuţii” pe teme fierbinţi – de la fetişuri sexuale la alegerile prezidenţiale din Franţa şi Serbia, de la lifestyle în spaţiul virtual la ecologie şi un articol care vă propune o nouă ordine mondială, ce nu ţine seama de obişnuitele delimitări geografice.

Ediţia iulie – august a revistei GQ poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 18 iunie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide