A apărut The ONE de aprilie!

Autor: Dan Vache 25 mart. 2013 Știri auto
A apărut The ONE de aprilie!

The ONE de aprilie îşi propune să îşi transpună cititoarea în universul modei, aşa cum acesta poate fi simţit numai în cadrul săptămânilor modei. Andreea Macri a fost la Paris şi Milano şi s-a întors cu zeci de fotografii. 65 dintre ele compun amplul fotoreportaj pe care îl veţi descoperi la pagina 78.

Pictorialele The ONE din acest număr, Color play şi Eden’s Garden, mizează pe efectul culorilor tari şi pe senzualitatea inspirată de arta prerafaelită.

Şi, pentru că tot suntem la capitolul modă, o altă recomandare este articolul Shopping studiat, prin care am vrut să aflăm cât ajutor în materie de stil poate oferi un personal shopper.

În paginile de shopping, Alexandra Caspruf a selectat cele mai interesante piese vestimentare care vor construi în această primăvară ceea ce numim spectacolul străzii. Nu lipsesc imprimeurile orientale sau florale, nici exploziile cromatice, ceea ce ne-a făcut să ne gândim la un sezon al ţinutelor de-un optimism debordant.

Soprana Angela Gheorghiu a acordat un interviu în exclusivitate pentru The ONE, în care vorbeşte despre concertele pe marile scene ale lumii, despre talent, atitutinea unei adevărate dive şi divorţul recent de tenorul Roberto Alagna.

După succesul filmului Poziţia copilului la Festivalul de Film de la Berlin, ne-am dorit un interviu cu actriţa Luminiţa Gheorghiu, care ne-a povestit cu sinceritate ce înseamnă pentru ea filmul lui Călin Netzer, dar şi despre anii de studenţie, visul de-a câştiga un Oscar sau despre cum e ca mamă, în viaţa reală.

Am mai scris despre: cum a devenit omul urban un food maniac, câte şanse îşi dau femeile în carieră, ritmul alert al modei şi pauze de stil, masaj tradiţional în defavoarea aparatelor performante.

În paginile de final, Bianca Nuţu declară război stresului cu arme simple, dar eficiente (În zodia stresului), iar Gabriela Ţoneş ne face să ne întrebăm dacă am prefera o vacanţă cu nopţi într-un fort, într-o moară de vânt sau într-o casă dintr-un copac, cu un text care prezintă cele mai interesante propuneri pentru o Cazare fără tipare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide