Accident din cauza masturbării la volan

Autor: Oraan Mărculescu 25 aug. 2008 Știri auto
Accident din cauza masturbării la volan

Întâmplarea aduce aminte de filmul "Fear and loathing in Las Vegas". Conform The Record, pe 30 iulie, James Boppre, un latifundiar canadian, a fost arestat de poliţie după ce a intrat cu o viteză excesivă într-o maşină parcată. Accidentul s-a produs nu din cauză ca era beat şi drogat la volan ci pentru că în momentul accidentului se masturba împreună cu un prieten, ocupant al locului din dreapta.

Deşi iniţial a fugit de la locul accidentului, martori oculari au indicat poliţiei panoul publicitar în spatele căruia se ascundea Boppre, astfel, canadianul ajungând în faţa judecătorului. S-a ales cu suspendarea permisului pe o perioadă de cinci ani, 3 ani de consiliere dar şi 4 luni de închisoare.

Până la acest incident Boppre reuşise să se cuminţască însă pe 30 iulie a călcat strâmb şi ireversibil. Mai întâi a băut în exces, după care în stare de ebrietate s-a urcat la volan alături de un prieten. Când încă mai reuşea să deţină controlul asupra maşinii a decis să se drogheze ca mai apoi, pentru amuzamentul lui şi a ocupantului din dreapta, să se masturbeze. Cu un astfel de şofer maşina a lovit la o curbă o altă maşină parcată regulamentar.

Merită acest Boppre să mai conducă vreodată?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide