Accident din cauza masturbării la volan

Accident din cauza masturbării la volan

Autor: Oraan Mărculescu acum 12 ani Știri

Întâmplarea aduce aminte de filmul "Fear and loathing in Las Vegas". Conform The Record, pe 30 iulie, James Boppre, un latifundiar canadian, a fost arestat de poliţie după ce a intrat cu o viteză excesivă într-o maşină parcată. Accidentul s-a produs nu din cauză ca era beat şi drogat la volan ci pentru că în momentul accidentului se masturba împreună cu un prieten, ocupant al locului din dreapta.

Deşi iniţial a fugit de la locul accidentului, martori oculari au indicat poliţiei panoul publicitar în spatele căruia se ascundea Boppre, astfel, canadianul ajungând în faţa judecătorului. S-a ales cu suspendarea permisului pe o perioadă de cinci ani, 3 ani de consiliere dar şi 4 luni de închisoare.

Până la acest incident Boppre reuşise să se cuminţască însă pe 30 iulie a călcat strâmb şi ireversibil. Mai întâi a băut în exces, după care în stare de ebrietate s-a urcat la volan alături de un prieten. Când încă mai reuşea să deţină controlul asupra maşinii a decis să se drogheze ca mai apoi, pentru amuzamentul lui şi a ocupantului din dreapta, să se masturbeze. Cu un astfel de şofer maşina a lovit la o curbă o altă maşină parcată regulamentar.

Merită acest Boppre să mai conducă vreodată?Comentarii
Inchide