Alfa Romeo 4C Concept – modificări pentru Frankfurt

Autor: Andrei Nan 31 aug. 2011 Știri auto

Din păcate, în spatele bătăilor în piept legate de 4C, stă doar o nouă culoare pentru caroserie. În loc de conceptul roşu de la Frankfurt, vom vedea acum unul vopsit în argintiu, pardon – Fluid Metal. Este o modificare atât de mica pentru o maşină atât de mare pentru Alfa Romeo. Să sperăm totuşi că Alfa se va tine de promisune şi această maşină va fi comercializată începând de anul viitor.

Noua 4C va avea două locuri, motor amplasat central şi o lungime de patru metri cu un ampatament de 2.4 metri. Platforma sa va fi folosită de mai multe modele sport ale grupului Fiat, la fel cum viitorul baby Boxster va dona platforma şi pentru VW şi Audi.

4C va fi construită din materiale ultra-uşoare şi se pare că va avea în versiunea finală o masă proprie mai mică de 900 kg. Motorul amplasat central va fi cel de 1.7 litri turbo folosit la Giulietta până acum iar transmisia va fi una cu dublu-ambreiaj. Puterea motorului este posibil să ajungă la 250 CP iar acceleraţia 0-100 să se realizeze în sub cinci secunde. Viteza maximă nu va fi limitată electronic, ea va depăşi 250 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide