Alfa Romeo Giulia – schiţe noi

Autor: Dan Vache 31 iul. 2009 Știri auto
Alfa Romeo Giulia – schiţe noi

Faţă de restul schiţelor de până acum, propunerea celor de la motorionline.com este, de departe, cea mai interesantă, inspirându-se clar din formele sportivei Alfa Romeo 8C.

Dacă modelul de serie va avea multe elemente în comun cu această propunere pe calculator, vom asista, cel mai probabil, la naşterea cele mai frumoase berline din segmentul mediu. Deşi până nu demult zvonurile scoteau din schemă adoptarea propulsiei (maşina urmând a prelua platforma tehnică de la Fiat Bravo şi Lancia Delta), iată că noua alianţă cu Chrysler dă liber şi altor supoziţii. Dacă Alfa Romeo Giulia ar primi propulsie, ar putea, în sfârşit, să concureze de la egal la egal cu BMW Seria 3.

În ce priveşte suspensiile, în partea frontală se va merge pe soluţia McPherson, în timp ce în spate se va renunţa la puntea de origine Fiat Bravo în favoarea uneia independente, cu trei braţe. Motorizările vor miza pe putere: 1,8 turbo de 200 CP şi un 1,4 turbo de 140, respectiv 170 CP vor fi benzinarele entry-level, în timp ce top modelul se anunţă V6-le de 3,2 litri, care, cel mai probabil, va fi împins la 300 CP. În domeniul diesel, Giulia va oferi un 2,0 JTDm de 170 CP, precum şi un potent 1,9 TwinTurbo de 190 CP.

Preţul de bază al maşinii este de aşteptat să pornească de la 25.000 euro în Germania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide