BCR vinde o Alfa Romeo Giulietta. Cât costă hatchback-ul cu sânge latin

Autor: Ionuț Vîlciu 13 sept. 2022 Știri auto

Un exemplar de Alfa Romeo Giulietta a fost listată la vânzare pe site-ul BCR Leasing. Mașina este din 2019 și nu are mulți kilometri la bord (doar 60.152 de km).

Alfa Romeo Giulietta a fost lansată în anul 2010 și s-a dorit a fi o alternativă la hatchback-urile deja consacrate precum Volkswagen Golf sau Ford Focus. Chiar dacă nu a avut vreodată succesul comercial de care modelele anterior menționate s-au bucurat, Alfa Romeo Giulietta a reușit să iasă în evidență.

Probabil nici nu îi este greu, dat fiind design-ul. Cu toate că frumusețea design-ului exterior și preferințele legate de acesta rămân idei subiective, putem spune că Giulietta este o apariție. În primul rând, are un design altfel, în stilul Alfa Romeo. În al doilea rând, raritatea lor le face să sară în ochii privitorilor. Câte astfel de modele vedeți zilnic? Probabil că nu foarte multe.

Alfa Romeo Giulietta – compacta cu sânge latin

Ceea ce am găsit noi este un exemplar fabricat în anul 2019. Acest lucru înseamnă că avem un model facelift. Începând cu anul 2015, Giulietta a primit ceva actualizări. Exteriorul exemplarului găsit de noi pe site-ul celor de BCR Leasing este finisat într-o nuanță de albastru metalizat. Culoarea chiar scoate în evidență liniile Giuliettei. Pe lângă asta, mașina vine dotată cu jante pe 16 inch, cu design-ul clasic Alfa Romeo.

Intră în GALERIA FOTO

La interior, Alfa Romeo Giulietta întâmpină pasagerii cu un interior destul de cuminte. Sunt câteva detalii care o deosebesc de concurență. Detalii precum ceasurile de bord, care atunci când sunt oprite se odihnesc în poziție verticală. Mașina este echipată cu volan din piele cu comenzi, climă pe două zone, patru geamuri acționabile electric. Sub capotă există un motor diesel de 1,6 litri. Acesta dezvoltă 120 de cai putere. Puterea este transmisă roților față prin intermediul unei cutii manuale. Prețul cu care acest exemplar de Alfa Romeo Giulietta se vinde este de 18,865 de euro cu TVA inclus.

La capitolul defecte se menționează faptul că pe capotă există puncte de vopsea sărită, la fel pe bara din față, aripa stânga spate, plafonul exterior, eleron și pe stâlpul dreapta-exterior.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BCR Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide