AMG Ride Control – disponibila pentru SLS

Autor: Dan Vache 12 sept. 2011 Știri auto

AMG Ride Control se poate comanda acum pentru supercar-urile SLS, coupe-ul şi cabrioletul. Suspensia AMG funcţionează în permanenţă ajustând automat caracteristicile de amortizare în funcţie de stilul de condus şi de starea drumului.

Bineînţeles că şoferul ştie cel mai bine iar AMG este conştient de acest lucru. De aceea există un mic selector botezat E-Select iar acesta permite alegerea unuia din cele trei moduri de rulare disponibile. Amortizoarele controlate electronic pot fi setate pentru modurile Comfort, Sport sau Sport Plus. Dinamica maşinii se va schimba astfel în funcţie de dorinţele sau starea de spirit a celor doi ocupanţi.

Noul AMG Ride Control costă în jur de 2.418 de euro şi nu este singura veste bună. De acum se pot comanda pentru SLS şi o nouă nuanţă pentru vopsea – AMG maron Sepang -2.542 euro precum şi un nou model de jante forjate negre – 3.410 euro cu TVA. Tot de acum pot fi comandaţi şi etrierii roşii pentru frâne (744 euro) şi inserţiile negre high-gloss (2.418 euro) precum şi ultima generaţie a sistemului Blind Spot Assist (806 euro).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide