Aplicaţia BMW Museum. Un ghid inovator pentru iubitorii de gadget-uri şi maşini

Aplicaţia BMW Museum. Un ghid inovator pentru iubitorii de gadget-uri şi maşini

Autor: ProMotor acum 5 ani Știri

 


Începând cu luna februarie BMW pune la dispoziţia iubitorilor de maşini un ghid digital al muzeului BMW din München. Prin intermediul lui utilizatorii de smartphone-uri pot participa la tururi interactive personalizate ale expoziţiilor permanente şi temporare. De asemenea, acesta este disponibil gratuit, în Apple App Store şi Google Play Store.

Aşadar, utilizatorii de smartphone-uri şi tablete pot să previzualizeze punctele de atracţie din istoria BMW şi a produselor sale înainte de a realiza călătoria, în timp ce tehnologia interactivă inteligentă le permite să descopere în detaliu multe din exponatele muzeului. Indiferent de traseul pe care vizitatorii îl aleg prin muzeu, aplicaţia le furnizează descrieri explicative detaliate ale diverselor săli cât şi a exponatelor individuale.

 

Întins pe o suprafaţă expoziţională de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, Muzeul BMW este dedicat trecutului, prezentului şi viitorului plăcerii de a conduce. Situat în imediata vecinătate a sediului central BMW, muzeul reprezintă un pilon – alături de BMW Welt şi uzina BMW Group – al experienţei multidimensionale de brand.


Zona de expoziţie permanentă a muzeului este împărţită în şapte „case” tematice care oferă o introspecţie bogată şi variată în istoria corporate şi de produs a BMW. Exponatele includ peste 120 dintre cele mai importante şi prestigioase automobile, motociclete şi motoare din istoria mărcii BMW.
Comentarii
Inchide