Așa ar putea arătă viitorul Volkswagen Touareg. Un site rusesc a publicat câteva randări – FOTO

Autor: Andreea Ditcov acum 3 săptămâni Știri auto

Volkswagen Touareg este acum la a treia generație, modelul actual având în prezent cinci ani.

Este preconizat un update, iar prototipurile au fost deja identificate în timpul testelor de către fotografii auto. În timp ce prototipurile spionate par a fi neschimbate, la o privire mai atentă pot fi văzute autocolante inteligente care acoperă zonele importante din motive evidente. Practica este tipică pentru VW, așa cum se vede și la celelalte modele ale lor testate pe drumurile publice.

Cei de la Kolesa au încercat să îndepărteze autocolantele care protejau imaginea prototipului, dezvăluind neoficial cum ar putea arăta noul Touareg, înainte de presupusul său debut, scrie Motor1.com. Aceștia au creat o serie de randări care să semene cât mai bine cu modelul observat în timpul testelor.

Designul exterior nu mai este o surpriză

Sunt anticipate modificări ale designului farurilor, dar și alte schimbările ale grilei și ale barei de protecție. Cei de la Kolesa au încercat să imite modul în care mașinii i s-a oferit un aspect contemporan, plecând de la prototipul fotografiat. Grila pare a fi mai mare și nu se așteaptă nicio modificare a profilului lateral al mașinii.

În spate, Kolesa anticipează o bară iluminată cu LED-uri, care conectează ambele stopuri,  un element de design comun printre vehiculele recente. Designul blocurilor optice spate va fi probabil diferit pentru a face crossover-ul cât mai actual.

Ce noutăți sunt așteptate pe partea de motorizare?

De asemenea, sunt așteptate noutăți și sub capota. Acest lucru se datorează faptului că modelul actualizat a fost văzut în timp ce realiza o serie de teste la un dinamometru. De remarcat este că cea mai puternică versiune este propulsată de un motor turbo de 3,0 litri cuplat la un alt motor electric. Combinată, puterea maximă este evaluată la 456 de CP sau 340 kilowați și 700 Newtoni-metri de cuplu.

Crossover-ul își va păstra capacitatea de tracțiune integrală 4Motion, completată cu blocarea diferențialului central Torsen. Cutia de viteze cu convertizor automat de cuplu cu opt trepte va rămâne și ea în modelul nou al Touareg.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Motor1.com


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide