Aspid GT-21 Invictus – The Dark Knight Rises

Autor: Laurenţiu Florescu 17 iul. 2012 Știri auto

Ar fi Aspid GT-21 Invictus un bun Batmobil? Probabil că nu, pentru că l-ar speria de moarte pe Batman. Aspid nu este un constructor foarte cunoscut, dar noua lor creaţie este de-a dreptul impresionantă. Capota lungă şi îngustă, spatele scurt şi evacuarea laterală îi conferă modelului spaniol un look ameninţător, aproape diabolic.

Ne bucurăm să spunem că Invictus nu este un model doar pentru show, ci este cu adevărat o maşină sportivă. Datorită utilizării materialelor compozite, masa modelului iberic este de numai 990 kg. Sub capotă se află un V8 de 4,4 litri de origine BMW , care produce 450 CP, suficient pentru a propulsa monstruoasa creatură de la 0 la 100 km/h în mai puţin de trei secunde.

Suspensia este de asemenea una performantă. Aspid GT-21 Invictus poate genera o forţă laterală de 1,6 G, o valoare pe care puţine maşini o ating, iar veştile devin din ce în ce mai bune. Spre deosebire de alţi producător de „ocazie”, Aspid a dotat noul lor model cu ABS, controlul tracţiunii şi airbag-uri.

Din păcate, interiorul nu a fost dezvăluit încă şi nici preţul de pornire. Dacă Invictus GT-21 v-a cucerit şi aveţi destui bani puşi de-o parte, va trebui să aşteptaţi până în 2014 când va fi construit primul model.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide