Asta este lumea la care visăm toţi de 3 ori pe zi

Autor: Alexandru Banu 29 nov. 2017 Știri auto
Asta este lumea la care visăm toţi de 3 ori pe zi

Care e cel mai uşor lucru pe care poţi să-l faci. După ce ai bani, desigur. Să îţi cumperi tot ce vrei. O casă cu 14 camere şi 5 piscine cu apă termală, 3 Playstation-uri ca să ai de rezervă şi ce maşini mai vrei tu. Ok, bun, apoi? Apoi le conduci. Da, dar o satisfacţie că ai făcut tu ceva la maşina asta cu mânuţa ta, ai? O duci la un atelier de tuning, am înţeles. Dar ai pus tu osul la treabă? Păi … NU!

Plăcerea unei experienţe e de 1.000 de ori mai mare când o construieşti tu, de la aproape zero, nu când vine gata încălzită şi tu împingi mingea-n poartă. Gândiţi-vă la sex. Vă place de la cap la coadă (fiecare înţelege ce vrea din expresia asta). Aşa ar trebui să fie toate lucrurile. Să aducă mai multă satisfacţie când te ocupi de ele şi te implici. Asta a făcut un australian care are canalul lui de Youtube. A condensat în 4 minute o muncă teribil de frumoasă.

A lucrat 18 luni la recondiţionarea unei maşini care mai are nevoie de o singură prezentare: 911 RSR. Filmuleţul începe cu primul pas într-o astfel de operaţiune. Ok, nu a luat maşina de la „-2”, a avut pe ce să clădească. Maşina arăta utilizabilă şi înainite. Jeff a dezbărcat-o de hainele negre şi a refolosit aproape tot ce se putea refolosi, conform principiului pe care oamenii civilizaţi l-au învăţat: reciclare, reciclare, totul este reciclare! O faptă bună pentru natură şi pentru buzunarul tău. Unde mai punem că nişte piese de Porsche nu sunt de lepădat.

Totul s-a transformat apoi în multă muncă şi migală la fiecare nit, şmirghel şi mililitru de vopsea. Băieţii au trecut apoi şi la interior, pe care l-au făcut ca nou şi după gustul lor. La sfârşit, ei au desfăcut tot motorul şi i-au făcut o revizie ca la carte. Se vede că sunt foarte pricepuţi, deşi în 18 luni ai timp să înveţi totul despre maşini. Chiar şi despre un Porsche.

Australianul Jeff a spus că oricum maşina nu e la final şi că mai are multe lucruri de făcut ca să obţină Porsche-ul pe care l-a visat din copilărie. Ok, măcar asta am făcut şi noi dacă de comparăm cu el. Am visat mereu la un Porsche. Mâna sus cine are o maşină atât de tare!  

RESTAURARE PORSCHE (VIDEO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide