Atestat ştiinţific: Femeile sunt excitate de motoarele supercarurilor

Autor: Victor Gavril 09 sept. 2008 Știri auto
Atestat ştiinţific: Femeile sunt excitate de motoarele supercarurilor

Studiul a fost realizat de o echipă de cercetători britanici pentru o companie internaţională din domeniul asigurărilor auto. Cei 40 de participanţi, femei şi bărbaţi, la acest test au intrat pe rând în supercaruri precum Maserati, Lamborghini şi Ferrari dar şi într-o citadină VW Polo. Prin studierea testosteronului cercetătorii au vrut să descopere efectele pe care le are huruitul unui motor asupra trupului uman.

Rezultatele au fost covârşitoare în cazul bolizilor: 100% dintre femei au resimţit o creştere a nivelului testosteronului, în timp ce în cazul bărbaţilor 50% dintre aceştia nu au resimţit niciun efect. Testosteronul, hormon cu un rol important în creşterea dorinţei sexuale, nu a resimţit acelaşi efect şi în cazul lui VW Polo. Citadina germană a reuşit, în mod contrar, să scadă nivelul testosteronului în rândul participanţilor la test.

Huruitul unui motor V8 sau V12 nu poate fi comparat cu nimic în lume. Cu atât mai mult, oare ar putea da naştere, cu noul său aspect, unor noi campanii în domeniul auto?

VEZI TOATE ANUNŢURILE VOLKSWAGEN

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide