Au apărut primele imagini ale conceptului ItalDesign Giugiaro Brivido, pentru Geneva 2012

Autor: Oraan Mărculescu 05 mart. 2012 Știri auto
Au apărut primele imagini ale conceptului ItalDesign Giugiaro Brivido, pentru Geneva 2012

După ce studioul ItalDesign Giugiaro a fost cumpărat de Volkswagenşi după ce am văzut conceptele Tex şi Go! la Salonul Auto Geneva 2011, se părea că influenţa germanilor asupra casei de design italiene va fi fatală. Iată că, la Salonul Auto Geneva 2012, noul concept Brivido vrea să ne spulbere aceste temeri.

Până când oficialii ne vor arăta imaginile lor, apelăm din nou la Autoforum.cz, care reuşeşte să „arunce” pe internet câteva imagini ale noului concept ItalDesign Giugiaro Brivido. Acesta ne înfăţişează o maşină sport matură, care reuşeşte să îmbine stilul clasic şi modernismul într-un pachet interesant.

Conform surselor din cadrul ItalDesign Giugiaro, vorbim de un coupe de mari dimensiuni, care are o lungime de circa 5 metri, iar sub aspect tehnic propulsia este hibridă. Configuraţia portierelor de mari dimensiuni este ciudată, supfaraţa vitrată continuându-se şi în partea mediană a uşilor.

Interesantă ideea blocurilor optice foarte înguste, atât în faţă, cât şi în spate, fiind destul de uşor de intuit că utilizează tehnologia LED. Coupe-ul oferă 4 locuri, iar sistemul de propulsie hibridă constă dintr-un motor V6 de 3,0 litri pe benzină şi un motor electric, puterea totală fiind de 360 CP – se pare că vorbim, practic, de aceeaşi tehnologie întâlnită şi pe Volkswagen Touareg Hybrid.

ItalDesign Brivido mai anunţă şi inovaţii în ce priveşte sistemele electronice şi de comunicare la bordul maşinii, dar mai multe detalii urmează să aflăm la salonul elveţian.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide