Audi A5 Sportback – poze spion

Autor: Silviu Draganescu acum 13 ani Știri auto
Audi A5 Sportback – poze spion

25.06.2009: UPDATE FOTO:

Iată că la scurt timp după ce am văzut şi primele teasere oficiale, noi poze cu maşina decamuflată şi-au făcut apariţie pe internet. Click aici pentru a vedea mai multe imagini cu noul Audi A5 Sportback surprins de cei de la Fortitude.

26.04.2009: UPDATE FOTO şi INFO

Acum un an, Audi A5 Sportback era la stadiul de zvon neverosimil – iată că acum noul model s-a materializat, fiind suprins de britanicii de la AutoExpress. Maşina care va debuta oficial la Salonul Auto Frankfurt 2009 va fi o versiune cu cinci uşi a lui Audi A5, un fel de frate mai extravagant al berlinei Audi A4, dacă vreţi.

Probabil cei de la Audi consideră un exemplu bun convieţuirea în paralel a modelelor Volkswagen Passat şi Passat CC. Audi A5 Sportback nu scoate din cărţi viitorul coupe cu patru uşi mai mare, Audi A7 (care va fi bazat pe următoarea generaţie Audi A6).

VEZI POZELE SPION CU AUDI A5 SPORTBACK

24.04.2008:

Personalizarea excesivă la modă în ultimul timp are efecte tot mai ciudate. Iar lansarea acestui nou model Audi face parte din ele. Dacă A5 este considerat o variantă coupe a versiunii A4, noul Sportback va fi un model care se va diferenția de actualul A4 Avant prin avantajale tipice unui break combinate cu eleganța unui sedan. Sau cel puțin așa spun oficialii germani, care speră să atace modelele C-Class T-Model și Seria 3 Touring din două direcții.

De altfel unul dintre acești oficiali a declarat pentru revista Car următoarele: "Pentru Audi această abordare se va traduce într-o creștere cu 50% a vânzărilor, cu 25% a ratei de cucerire de noi clienți și cu 15% a cotei de piață". Germanii, mereu calculați. Ca motorizări vor fi oferite propulsoarele pe benzină, 2.0 TFSI de 211 CP și un 3.0 TDI V6 de 240 CP. Ambele vor putea fi conectate la noua transmisie S-Tronic cu dublu ambreiaj și transmisie integrală quattro.

Iar asta nu e totul. A5 nu este singurul model care va primi tratamentul Sportback. Viitoarea generație A3 ce se va lansa în 2011 va avea un Sportback, ca de altfel și următorul A6 și foarte posibil și mareșalul A8, cu o versiune inspirată de conceptul Avantissimo.
Comentarii
Inchide