Audi A7 – speculaţii

Autor: Cosmin Iordache 17 mart. 2009 Știri auto

Audi A7 - spateAudi ne-a prezentat şi conceptul pe care viitorul Audi A7 va fi bazat, mai rămâne doar să vedem modelul de serie la Detroit 2009. Până atunci, sursele spion au pus cap la cap detaliile despre viitorul model coupe-cabrio. După cum se poate observa, acesta va fi bazat pe platforma lui Audi A6, aşa cum A5 se bazează pe A4. Dar va fi vorba de următoarea generaţie Audi A6, ceea ce înseamnă o nouă platformă mai flexibilă.

Suspensia pneumatică va fi o dotare standard a versiunilor superioare. Motorul de bază ar putea fi un V6 de 2.8 litri, iar pentru amatorii de diesel alegerea ieftină va fi un 3.0 litri TDI. Vârful de gamă RS7 se prefigurează a avea un V10 de 5 litri responsabil pentru 600 CP iar S7 ar trebui să aibă un propulsor similar mai slab setat. Puterea va fi gestionată de cutii manuale sau automate, cu 6 sau 7 trepte. Va exista chiar şi o versiune hibridă.

Preţurile vor începe de la 45.000 de euro, dar marea surpiză ar putea fi versiunea decapotabilă a acestui coupe cu 4 uşi, model ce ar reprezenta o premieră de nişă în această nişă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide