Audi Q7 Hybrid anulat din cauză crizei americane

Autor: Cosmin Iordache 24 mart. 2008 Știri auto
Audi Q7 Hybrid anulat din cauză crizei americane

Audi Q7 Hybrid ar fi trebuit să ajungă în reprezentanţele americane în cursul anului viitor, dar deprecierea dolarului în raport cu euro strică planurile germanilor şi face ca modelul să devină neprofitabil pentru piaţa americană. Confrom Automotive News, oficialii Audi sunt conştienţi că versiune hibridă, cu un preţ mai piperat, va deveni şi mai prohibitivă pentru americani pe fondul scăderii puterii de cumpărare a dolarului.

Audi va merge, astfel, doar pe motoarele diesel, ca alternativă pentru acel segment din piaţa americană ce preţuiesc economia de combustibil. Totuşi, sursele Audi nu exclud ca un număr limitat de modele hibrid să fi totuşi oferite pe piaţa americană, pentru cei dispuşi să plătească în plus.

Audi s-ar putea, însă, concentra asupra lui Q5, model ce se va lansa la Beijing şi ar putea ajunge peste Ocean tot în cursul anului viitor. Motorizarea hibridă ar putea figura în şi pentru acest model, dar la un preţ sensibil mai avantajos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide