Autobuzul de lux al lui Schumacher, de vânzare

Autor: Gabriel Grosoiu 10 oct. 2011 Știri auto

Formula 1 are multe feţe nebănuite, care nu au nicio legătură cu titlurile mondiale, cu timpii de pe circuit sau cu celebritatea. De exemplu, în momentele în care nu ambalează motoarele bolizilor, până şi piloţii de F1 au nevoie de puţină linişte, iar un motorhome ultradotat este soluţia ideală, în acest caz.

Autobuzul Scuderiei Ferrari deja este deja legendar printre fanii Căluţului Cabrat, iar cel folosit între 2001 şi 2005 de Michael Schumacher şi Rubens Barrichelo ar putea fi chiar mai aproape de aceştia decât şi-ar putea imagina oricine.

Motorhome-ul are două livinguri separate, cu uşi de acces individuale, în care piloţii aveau la dispoziţie câte un mini-bar, un pat şi o masă. Autobuzul are o transmisie ZF cu 8 trepte şi selector electronic, iar suspensia este pneumatică.

Pe kilometrajul Iveco-ului nu sunt consemnaţi mai mult de 85.000 km. Autobuzul Iveco Domino este de vânzare şi va fi scos la licitaţie cu un preţ de pornire de 231.000 euro, însă nu de Scuderia Ferrari, ci de către un proprietar independent.

Pentru că nu era mulţumit de munca italienilor, actualul propietar a upgradat motorhome-ul cu gadgeturi de ultimă generaţie. Astfel, motorhome-ul este dotat acum cu un set de televizoare cu plasmă Panasonic, conexiune la internet şi televiziune prin satelit şi home theater Bose. Nici relaxarea nu a fost uitată, iar de acest capitol se va ocupa patul dublu şi decoraţiunile interioare îmbunătăţite.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide