Autocarul lui Dinamo Zagreb a fost cumpărat de o echipă din România. Află cât a costat

Autor: ProSport acum 5 ani Știri auto
Autocarul lui Dinamo Zagreb a fost cumpărat de o echipă din România. Află cât a costat

Petrolul este foarte aproape de a promova în Liga a 3-a, iar lucrurile par să fie pe un trend ascendent la gruparea din Ploieşti. O demonstrează şi ultima achiziţie a celor de la Petrolul: un autocar de ultimă generaţie, vehicul care a aparţinut celor de la Dinamo Zagreb.

Cristi Vlad, preşedintele Petrolului, un reprezentant al companiei Veolia – sponsorul echipei şi un oficial al producătorului Mercedes au colindat Europa în căutarea unui autocar care să corespundă din toate punctele de vedere şi au decis maşina pe care Dinamo Zagreb tocmai o scoate la vânzare este cea mai bună variantă.

Potrivit republikanews.ro, miercuri dimineaţă oficialii Petrolului care vor fi însoţiţi de un şofer vor merge în Germania pentru a aduce vehiculul în ţară. Preţul achiziţiei se ridică la 70.000 de euro, informează cei de la Republika News.

Singura „problemă” este ridicată de „tatuajul” autocarului care reprezintă un leu. Re-colantarea autocarului cu „Lupii din Ploieşti” va fi suportată de clubul Petrolul şi va fi efectuată de partenerii formaţiei ploieştene, mai notează sursa citată.
Comentarii
Inchide