Autoitalia – porţi deschise în martie

Autor: Dan Vache 18 mart. 2009 Știri auto
Autoitalia – porţi deschise în martie

Cu acest prilej, vor fi puse la dispoziţia vizitatorilor nu mai puţin de 24 de autoturisme de test-drive (printre care noile Lancia Delta, Fiat 500 şi Alfa 159 TI), iar doritorii vor avea posibilitatea de a încheia contracte de vânzare-cumpărare în cele mai avântajoase condiţii.

Gazda evenimentului va fi campionul de box şi de automobilism Mihai Leu, sub a cărui îndrumare va avea loc şi un concurs de îndemânare auto cu modelul Fiat 500.

Pe lângă cele mai recent lansate modele, AutoItalia Showroom va prezenta, de asemenea, şi o mini expoziţie de maşini retro aflate în prezent în posesia unor colecţionari: Fiat 850 Abarth, Fiat 1100, Fiat 600 şi celebrul Fiat Topolino.

AutoItalia Showroom a vândut până în prezent 5.800 de unităţi, dintre care 2.073 în anul 2008. Cifra se regăseste, de altfel, nu numai în statisticile de vânzări, ci şi pe unul dintre pereţii showroom-ului ce găzduieşte, în mod inedit, fotografiile tuturor clienţilor, în momentul înmânării cheilor de la maşină.

Tot personalul showroom-ului se va afla la dispoziţia vizitatorilor, iar pentru copii va fi amenajat în interior un spaţiu de joacă special.

Adresa:
Sos. Iuliu Maniu nr. 448-450

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide