Avem o cutie manuală mai tare şi arătăm un pic altfel (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 31 aug. 2017 Știri auto

A fost 350Z-ul, undeva acum 14 ani de zile, apoi un roadster, în 2005. Şi aşa a apărut 370-ul în 2009, una dintre cele mai agitate maşini japoneze. De atunci au tot apărut versiuni restilizate, facelift-ate şi refacelift-ate. Le putem numi mai mult fine tuning-uri decât modele noi. Cele mai cunoscute au fost ediţiile Nismo.

Acum, Nissan scoate în faţă coupe-ul 370Z cu – din nou – mici modificări. Lansarea oficială e la Frankfurt. Motorul este tot V6-le de 3.7 litri şi 330 de cai putere. Toţi se duc la puntea spate, acolo unde se simt cel mai bine. Cutiile sunt manuale cu 6 trepte sau automata cu 7.

Noua cutie manuală este făcută de Exedy şi japonezii spun că au perfecţionat retrogradarea prin reducerea efortului de apăsare a pedalei de ambreiaj. Pe afară, maşina are geamuri cu tentă de culoare pentru faruri şi stopuri (opţiune care până acum era numai pe Nismo), mânere negre pentru uşi, difuzor-spate negru şi jante noi pe 19 inci. Şi culoarea roşu-metalic este nouă pentru noul 370Z. Nissan a pus înăuntru şi un infotainment nou, cu displau de 7 inci şi conectivitate totală. În comunicatul de presă, Nissan spune că 370 Roadster şi Nismo se vând fără aceste modificări care au fost făcute la 370Z Coupe.

NISSAN 370Z 2018 (GALERIE FOTO)

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide