O bancă din România vinde mașini recuperate. Iată două oferte pentru cei care vor o Skoda diesel

Autor: Marius Vișan 12 mai 2021 Știri auto

Unele bănci din România vând mașini recuperate de la clienți. Ofertele concurează cu cele de pe site-urile clasice care se ocupă cu comerțul de mașini rulate. Avantajul achiziționării unei mașini recuperate de bancă ar putea fi că există certitudinea că aceasta a avut un singur proprietar.

De asemenea, o mașină recuperată de bancă ar putea fi o ofertă demnă de luat în considerare pentru cei care nu vor să aibă de-a face cu samsari.

O bancă din România vine o Skoda Fabia rulată cu 4.641 de EURO

Iubitorii mărcii Skoda, din clasa mică, diesel, care ar plăti până în 5.000 de euro pentru o mașină, au la dispoziție o Skoda Fabia fabricată în 2011.

Intră în GALERIA FOTO

Skoda Fabia 1.6 TDI 75 CP, an de fabricație 2011. Mașina are un rulaj de 176.600 de km. Dotări: ABS, aer condiționat, audio Radio CD, geamuri electrice, închidere centralizată, computer de bord, faruri reglabile electric, tracțiune față. Mașina asta se vinde cu 4.641 de EURO (inclusiv TVA).

Skoda Octavia (echipare Greenline) 1.6 TDI costă 5.950 de EURO

Familiștii care preferă break-urile au la dispoziție o Skoda Octavia, pe motorină, care are un preț de până în 6.000 de EURO.

Skoda Octavia GREENLINE 1.6 TDI 110 CP MANUAL, an fabricație 2015, rulaj 299.419 de km. Dotările includ ABS, ESP, Climatronic Dublu, audio Radio CD, Navigație, Senzori parcare, Pregătire telefon Bluetooth, Geamuri electrice, Oglinzi electrice Incalzite, Proiectoare ceata, închidere centralizată, Computer bord, Faruri Reglabile electric, Pilot Automat, Cotiera, Start-Stop, Usb, Aux, SD Card, Răcire torpedou. Mașina costă 5.950 de EURO (inclusiv TVA).

Mașina are câteva zgârieturi pe laterale dar asta nu ar fi ceva ieșit din comun având în vedere că este o mașină care a parcurs până în prezent aproape 300.000 de km.

Intră în GALERIA FOTO

Sursă: btleasing.ro

Citește și Mașina recuperată pe care o bancă din România se chinuie să o vândă de câteva luni. Chiar dacă a scăzut prețul, nimeni nu o cumpără – GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide