BCR vinde la promoție un Volkswagen Passat. Ce primești pentru doar 4.000 de euro

Autor: Marius Vișan 17 ian. 2022 Știri auto

Pe site-ul Revanzare.bcr-leasing.ro am găsit o ofertă care se referă la vânzarea unui Volkswagen Passat. Mașina are un preț tentant pentru o mașină second hand dar, din păcate, a fost grav avariat.

Chiar dacă Volkswagen Passat este cel mai apreciat model de către clienții români, mai ales versiunile cu motorizare diesel, mașina din anunț se află într-o stare atât de degradată încât ne face să ne întrebăm cine ar cumpăra-o vreodată.

În anunț este specificat faptul că acest Passat (anul fabricației 2017) ar avea motor diesel de 2.0 litri, însă, dacă ar fi să ne ghidăm după imagini, pare că motorul nu se mai află pe mașină. Totodată, acest exemplar Passat ar fi avut și transmisie automată (conform anunțului), dar, probabil, dotarea nu mai este nici ea de actualitate. Pe de altă parte, nici interiorul nu se află într-o stare mai bună. Multe din elementele exterioare, desprinse de pe mașină, au fost depozitate pe bancheta din spate și în portbagaj.

”AUTOVEHICUL GRAV AVARIAT. MULTIPLE COMPONENTE LIPSĂ. SE RECOMANDĂ VERIFICARE TEHNICĂ DE SPECIALITATE”, este specificat în anunț. Mașina această costă 4.000 de euro.

Intră în GALERIA FOTO

 

Sursă FOTO: Revanzare.bcr-leasing.ro

BCR încearcă de mai multă vreme să vândă acest exemplar Volkswagen Passat

La începutul lunii noiembrie 2021, site-ul Revanzare.bcr-leasing.ro vindea acest Volkswagen Passat cu suma de 4.569 de euro. Se pare că la două luni distanță s-a decis acordarea unei reduceri de puțin peste 500 de euro. După cum vedem în anunț, au existat mai multe reduceri de-a lungul timpului, prețul inițial fiind de 8.789 de euro. Probabil, nu a existat interes din partea clienților, așa că firma a fost nevoită să reducă prețul cu 4.789 de euro.

Volkswagen Passat diesel este unul dintre cele mai apreciate modele de către clienții români. Modelul s-a aflat multă vreme în top trei cele mai importate mașini la mâna a doua în România.

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Revanzare.bcr-leasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide