BCR scoate la vânzare cel mai popular BMW diesel în rândul românilor

Autor: Mihai Morcovescu 09 mai 2022 Știri auto

BMW este una dintre mărcile cu mare căutare în rândul clienților din țara noastră, indiferent că este vorba despre mașini noi sau rulate. În ceea ce privește piața second-hand, modelele constructorului bavarez sunt printre cele mai căutate, în special cele cu motoare alimentate cu motorină.

Scurtă istorie BMW Seria 5

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

BMW Seria 5 împlinește în acest an cinci decenii de la lansarea primei generații dintre cele șapte câte există în acest moment. Denumirile modelelor din Munchen formate din trei cifre au fost introduse chiar cu prima iterație a Seriei 5

Primul Seria 5 era propulsat de motoare pe benzină cu patru și cu șase cilindri aspirate natural. Ulterior, în gamă și-au făcut loc și unități V8 și V10 aspirate natural sau turbo.

Propulsoarele diesel au fost introduse pe Seria 5 în anul 1982. De atunci, acestea au devenit cele mai populare modele BMW în rândul clienților europeni, inclusiv a celor din România. Iar versiunea BMW 530xd este una dintre cele mai bine vândute din întreaga gamă a producătorului german de automobile.

Principalul motiv îl reprezintă că oferă cel mai bun raport consum de combustibil/performanţe din segmentul din care face parte. De asemenea, transmisia automată, sistemul de tracţiune integrală permanentă xDrive şi designul elegant fac din Seria 5 un automobil extrem de atrăgător.

Cât costă un BMW 530d xDrive la mâna a doua?

În clipa de față, un BMW 530xd xDrive a ajuns să coste la mâna a doua 11.403 de euro fără TVA (13.570 de euro cu toate taxele incluse). Este vorba despre un exemplar în nivelul de echipare Luxury. Mașina este de vânzare pe site-ul Revanzare.bcr-leasing.ro.

Limuzina bavareză este fabricată în 2016 și are un motor de 3,0 litri și 258 CP. Motorul este asociat unei transmisii automate. Rulajul este de 128.574 de kilometri. În anunțul de vânzare se menționează că modelul prezintă deformări și zgârieturi ale caroseriei și o serie de defecte la interior.

Ca dotări, amintim faruri adaptive LED, hayon automat, scaune reglabile electric și încălzite, geamuri și oglinzi electrice, pilot automat. Ca sisteme de asistență, acest BMW vine cu asistent parcare față +spate și cameră video marșarier.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Revanzare.bcr-leasing.ro


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide