BCR vinde un SUV de lux, recuperat de la client. Această mașina de familie este hibridă și are un rulaj mic

Autor: ProMotor 01 feb. 2022 Știri auto

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți oameni își declară dragostea pentru vehiculele utilitare sport, sau, pe scurt, SUV-uri. Clasa de vehicule relativ nouă a câștigat popularitate destul de repede, așa că se poate afirma că SUV-ul este unul dintre cele mai des întâlnite modele de vehicule în orașele din Europa.

Calitățile unui astfel autovehicul sunt evidente. Un SUV este mai potrivit pentru tractare: echipamentul puternic și greutatea mai mare vă permit să luați o rulotă cu dumneavoastră în vacanță. Poziția înaltă a scaunului vă oferă o vedere mai bună asupra drumului. Designul special al SUV-urilor le conferă o gardă la sol mai mare, ceea ce este foarte util pe zăpadă și noroi.

Un SUV are spațiu de depozitare din abundență, astfel călătoriile de vacanță sau de afaceri, cu multe bagaje, nu mai reprezintă o problemă. Există suficient spațiu pentru copii și pentru câinele familiei. În plus, în multe modele există opțiunea de a plia un al treilea rând suplimentar de scaune.

De asemenea, în SUV-uri ocupanții sunt mai bine protejați în cazul unui accident.

BCR vinde un SUV hibrid recuperat de la client. Mașina are câteva zgârieturi și rulaj mic

Amatorii de autoturisme rulate au la dispoziție mai multe platforme de unde îți pot cumpăra o mașină. Pe lângă clasicele Autovit.ro si Mobile.de, cei care vor o mașină la mâna a doua mai au la dispoziție și site-uri ale unor bănci care se ocupă cu revânzarea unor exemplare recuperate de la clienți.

Pe site-ul Revanzare.bcr-leasing.ro am găsit un SUV hibrid Lexus NX300h. Este un exemplar produs în anul 2017, care a ajuns la un rulaj de 78.685 de km. Această mașină dispune de tracțiune integrală și cutie de viteze automată. Prețul ei este de 30,863 de Euro (TVA inclus).

Intră în GALERIA FOTO

 

Mașina dispune de închidere centralizată, geamuri electrice față/spate, oglinzi electrice, computer de bord, climă pe două zone, jante din aliaj de 18, volan îmbrăcat în piele, comenzi pe volan și scaune față încălzite.

Defectele sunt menționate chiar de către vânzător. Capota motorului este zgâriată, la fel și bară față și spate. Parbriz este ciobit iar portierele dreapta și stânga spate sunt și ele ușor zgâriate. De asemenea, plafonul interior este murdar, iar ornamente protecție aripa dreapta spate prezintă și ele zgârieturi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Revanzare.bcr-leasing.ro



Comentarii
Inchide