BCR vinde un SUV recuperat de la un client. Modelul Toyota RAV4 este un familist descurcăreț, potrivit pentru drumurile românești

Autor: Marius Vișan 09 dec. 2021 Știri auto

Ați dori să cumpărați o mașină de ocazie, fiabilă, la un preț bun, fără teamă că vânzătorul ar putea fi un samsar? Puteți scăpa de acest stres apelând la departamentele unor bănci care se ocupă cu revânzarea mașinilor recuperate de la clienți. Acestea vând mașinile la un preț adaptat vechimii și numărului de km pe care mașina i-a acumulat.

Pe site-ul BCR am găsit un SUV Toyota RAV4 (an fabricație 2017) cu un rulaj de 141.270 de km. Mașina dispune de un motor pe benzină de o capacitate de 2.0 litri, cutie de viteze automată și tracțiune integrală.

Printre dotări enumerăm: închidere centralizată, geamuri electrice față/spate, oglinzi electrice, computer de bord, climă pe două zone, jante aliaj 17 inchi, volan îmbrăcat în piele, comenzi pe volan, PDC, navigație, start/stop, iar norma de poluare este EURO 6. Prețul mașinii este de 17,431 de euro (fără TVA) și 20,743 de euro (TVA inclus). Există mici urme de uzură. Cu toate aceste nu ar fi ceva neobișnuit pentru o mașină veche de 4 ani, cu un rulaj de aproape 150.000 de km.

Intră în GALERIA FOTO

Toyota RAV4 are formula câștigătoare

Numele Toyota RAV4 este prezent la noi în țară încă de la mijlocul anilor 1990. A fost unul dintre primele SUV-uri compacte care a combinat manierele de condus ale unei mașini de oraș cu aspectul aventuros al unui off-roader. Încă de la început, Toyota și-a dat seama că astfel de mașini vor petrece mult mai mult timp pe asfalt decât pe terenuri dificile. În aceste condiții, cei de la Toyota au dezvoltat, treptat, modelul Rav4 pentru asfalt.

În prezent, mulți alți producători au preluat formula câștigătoare a RAV4, iar rivalii Nissan Qashqai și Renault Kadjar se alătură celor de la Toyota, oferind tracțiune față ca o alternativă mai eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil la tracțiunea integrală. RAV4 a crescut considerabil de la forma sa originală. Acum are tot spațiul interior necesar (persoane + bagaje) pe care o familie medie și le-ar putea dori.

În acest moment, în România, cel mai accesibil RAV4 nou-nouț costă începând de la 30.890 euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: revanzare.bcr-leasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide