BCR vinde o Skoda Octavia cu puțini kilometri la un preț mic. Ce primești de la una dintre cele mai populare mașini?

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 luni Știri auto

BCR are la vânzare o Skoda Octavia cu puțini kilometri. Prețul este mic, iar lista de dotări este suficient de cuprinzătoare.

Skoda Octavia a apărut pentru prima dată pe piață la sfârșitul anilor 1990, fiind contemporană cu cea de a patra generație a lui Volkswagen Golf. De-a lungul timpului, Octavia a ajuns să fie unul dintre cele mai bine vândute și apreciate modele la nivel european. Practicabilitatea, spațiul interior și varietatea motoarelor au făcut din compacta cehă un jucător important pe piața auto. Încă de la început, Skoda Octavia a fost gândit ca un model accesibil, care să fie poziționat ca preț sub surata sa, Golful.

Prețurile pentru o Skoda Octavia nouă încep de la aproximativ 25.000 de euro. BCR are la vânzare un exemplar cu puțini kilometri care costă simțitor mai puțin.

Skoda Octavia din 2019 cu puțini kilometri la bord

BCR vinde o Skoda Octavia din 2019 care are la bord doar 62.782 de kilometri parcurși. Mașina are o listă bună de dotări care să satisfacă posibilii clienți.

Chiar dacă nu este un vârf de gamă, mașina are climă pe două zone, un volan îmbrăcat în piele care are și comenzi și jante din aliaj. Exteriorul este vopsit în alb și prezintă unele zgârieturi. Jantele au dimensiunea de 16 inch și sunt din aliaj. Din pozele oferite putem vedea că sunt în stare bună.

Interiorul este îmbrăcat cu tapițerie din textil negru și, așa cum spuneam, volanul este îmbrăcat în piele. Acesta nu prezintă rupturi sau urme de uzură prematură. Portbagajul este, la fel ca la orice Octavia, uriaș.

Sub capotă este un motor pe benzină de 1,5 litri, supraalimentat cu turbină. Motorul dezvoltă 150 de cai și este legat la o cutie manuală cu șase rapoarte.

Acest exemplar din 2019 a parcurs 62.782 de kilometri, iar prețul cerut pentru el este de 16.422 de euro cu TVA.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BCR


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide