BCR vinde poate cea mai ciudată Dacia Logan pe GPL. Mașina are două serii VIN

Autor: Marius Vișan 12 nov. 2021 Știri auto

Dacia Logan este mașina favorită a românilor. Versiunile pe GPL sunt cele mai avantajoase pentru că asigură costuri foarte mici când vorbim de plinul de carburant.

Printre ofertele la mașini rulate de pe pagina revanzare.bcr-leasing.ro am găsit un anunț care ne-a atras atenția. Acesta se referă la un exemplar Dacia Logan care costă doar 286 de euro (TVA inclus). Deși prețul este foarte mic, ne vine greu să credem că această mașină își va găsi un nou proprietar.

Dacia Logan care are două serii VIN

Mașina se află într-o stare avansată de degradare. Un alt lucru care ne-a atras atenția este că în descriere este specificat că mașina are două serii VIN, iar seria ștanțată nu corespunde cu cea din CIV-ul autovehiculului. Cel mai probabil mașina a trecut printr-un accident și a fost reparată cu piese de la dezmembrări.

Intră în GALERIA FOTO

Seria VIN – numărul unic de identificare al unui vehicul

Seria de șasiu sau numărul unic de identificare al unui vehicul (VIN), este un identificator unic al fiecărui vehicul. VIN-ul se găsește în diferite locuri în funcție de mașină, dar la majoritatea modelelor produse după anul 2000 seria de șasiu se poate vedea prin parbriz, din exterior, în partea stânga jos.

Din motive de siguranță, producătorii au decis ștanțarea seriei de șasiu în mai multe locuri cum ar fi: sub preșul din partea pasagerului, pe stâlpul din stânga sau sub preșul podelei din portbagaj. VIN-ul mai este ștanțat într-o zona de interior a caroseriei, pe peretele ignifug sau pe interiorul uneia dintre aripile față.

Codul VIN dezvăluie producătorul, modelul, anul și locul de fabricație al mașinii, toate caracteristicile sale și specificațiile tehnice. Este aproape imposibil să găsești două mașini care au același VIN. Acest lucru permite atribuirea unui cod specific mașinii și urmărirea istoricului acesteia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: revanzare.bcr-leasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide