BCR vinde unul dintre cele mai iubite SUV-uri germane. Volkswagen Touareg reprezintă echilibrul ideal de confort și fiabilitate

Autor: Marius Vișan 25 mart. 2022 Știri auto

Touareg cu motorul V6 diesel este o mașină cu o reputație incontestabilă printre celelalte modele Volkswagen.

La momentul lansării, Touareg reprezenta un echilibru ideal de confort, design modern, interior ergonomic, lux şi tehnică nouă. Calitatea, rafinamentul și fiabilitatea erau, de asemenea, printre cele mai puternice atuuri pe care le avea. Chiar și echiparea standard era suficient de bogată pentru a se putea trăi doar cu ea din perspectiva de client. Ca și prețuri, la vremea apariției, un Touareg full option ajungea să coste aproape 60.000 de de euro.

La mai bine de 12 ani distanță, un astfel de exemplar a ajuns că coste, la mâna a doua, puțin peste 5.500 de euro. Exemplarul găsit de noi se află pe site-ul Revanzare.bcr-leasing.ro.

Mașina costă 8.461 de euro preț cu TVA. Aceasta are un rulaj de 210.037 de km, iar anul fabricației este 2010. În anunț se menționează că mașina prezintă multiple lovituri și zgârieturi, dar este funcțional.

Intră în GALERIA FOTO

Despre modelul Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg este un SUV de lux de dimensiuni medii, produs de germanii de la Volkswagen Group începând cu anul 2002 la uzina Volkswagen din Bratislava. Vehiculul a fost denumit după poporul nomad Tuareg, locuitori ai deșertului saharian din Africa de Nord.

Începând cu prima sa generație, Touareg a fost dezvoltat împreună cu Porsche Cayenne și Audi Q7, împărțind platforme și multă tehnologie.

Începând cu octombrie 2020, Touareg a fost dezvoltat împreună cu Audi Q8, Bentley Bentayga și Lamborghini Urus, împărțind cu acestea mai multe elemente tehnice.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Revanzare.bcr-leasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide