BCR vinde un Volkswagen Passat cu 4.500 de euro. Nimeni nu înțelege de ce costă atât

Autor: Marius Vișan 09 nov. 2021 Știri auto

Unele bănci din România au departamente care se ocupă cu revânzarea mașinilor recuperate de la clienți. Unele dintre oferte pot fi chiar avantajoase, pe când altele pot fi … cel puțin ciudate.

Cum ar fi acest Volkswagen Passat fabricat în anul 2017 vândut de Bcr-leasing.ro. Chiar dacă Passat este cel mai apreciat model de către clienții români, mașina din anunț are niște defecțiuni atât de evidente, încât ne face să ne întrebăm cine ar oferi pe el suma de 4.569 de euro, TVA inclus (preț redus de la 8.789 de euro).

BCR vinde un Volkswagen Passat cu 4.500 de euro. Mașina are multe probleme

În anunț scrie că modelul ar fi avut motorul diesel de 2.0 litri, motorizare foarte îndrăgită de români, însă din imagini pare că motorul nu se află pe mașină. La un moment dat, mașina ar fi avut și transmisie automată (conform anunțului), dar, probabil, dotarea nu mai este de actualitate.

Nici interiorul nu se află într-o stare mai bună. De fapt, este greu de spus ce mai poate fi folosit de pe această mașină, dacă, să zicem, cineva s-ar decide să o cumpere pentru piese. Cu toate acestea mașina costă destul de mult, având în vedere că este nefuncțională.

”AUTOVEHICUL GRAV AVARIAT. MULTIPLE COMPONENTE LIPSĂ. SE RECOMANDĂ VERIFICARE TEHNICĂ DE SPECIALITATE”, este specificat în anunț.

Mașina această (dacă mai poate fi numită mașină…) costă 4.569 de euro. A existat chiar și o reducere de aproximativ 4.200 de euro, după cum arată anunțul de mai jos.

Intră  în GALERIA FOTO

Sursă FOTO: revanzare.bcr-leasing.ro

Volkswagen Passat diesel este unul dintre cele mai apreciate modele de către clienții români. Modelul s-a aflat multă vreme în top trei cele mai importate mașini la mâna a doua în România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: revanzare.bcr-leasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide