BCR vinde un VW Polo 2021 recuperat de la un client. Prețul și rulajul sunt convenabile dar are câteva probleme

Autor: ProMotor acum 6 luni Știri auto

Departamentul băncii BCR care se ocupă cu revânzarea mașinilor recuperate de la clienți a publicat, de curând, un anunț ce vizează un exemplar VW Polo fabricat în 2021.

Mașina are foarte puțin km la bord, doar 2.675, și dispune de un motor de 1.0 litri, pe benzină, precum și transmisie manuală. Autoturismul dispune de închidere centralizată, geamuri electrice față/spate, oglinzi electrice, computer de bord, AC, jante otel 14 de inci iar norma de poluare este EURO 6.

Oferta controversată: merită 8.182 de euro un VW Polo 2021 declarat daună totală?

Se pare că mașina a trecut printr-un accident pentru că partea din față este foarte afectată iar airbag-urile sunt sărite. Bara din față și farurile au fost desprinse de pe mașină, iar rămășițele au fost depozitate în portbagaj. De asemenea, capota este înfundată și zgâriată. În rest, mașina nu pare să aibă alte probleme majore.

Prețul mașinii este de 8.182 de euro (TVA inclus). Oferta este destul de controversată: merită o mașină declarată daună totală o astfel de sumă? Vă reamintim că un Volkswagen Polo, nou-nouț, aceeași motorizare precum cea din anunț, are în acest moment un preț de 17.500 de euro.

Sursă foto: revanzare.bcr-leasing.ro

Volkswagen Polo s-a bucurat de mult succes pe parcursul generațiilor. Aproape 18 milioane de unități au fost comercializate din momentul în care nemții au lansat modelul, în 1975. Mașina de clasă mică a primit anul acesta un facelift care i-a adus dotări disponibile, până acum, doar în clasele superioare (Golf, Tiguan, Passat, Arteon și Touareg).

Volkswagen Polo este un autoturism din clasa supermini produs de producătorul auto german Volkswagen începând cu anul 1975. Este vândut în Europa și pe alte piețe din întreaga lume în variantele hatchback, berlină și break. Primul Volkswagen Polo a fost de fapt o versiune rebranduită a hatchback-ului Audi 50 lansat în august 1974. Producția lui Audi 50 a fost întreruptă în 1978, deoarece compania Audi s-a concentrat pe modele de lux mai mari.


Sursa foto: revanzare.bcr-leasing.roComentarii
Inchide